fbpx
 

Cum funcționează ?

Social Genio pas cu pas

Toate informațiile de care ai nevoie se află în contul tău de client. Aprobă cu ușurință planuri de social media, accesează rapoarte, oferă feedback și solicită întâlniri online. Scapă de grijile legate de social media și concentrează-te pe afacerea ta!

1. Cumpără un abonament lunar

Odată ce ai creat contul tău și ai achiziționat un plan, ești aproape gata. Vei primi automat un mail de onboarding prin care îți vei putea programa call-ul cu specialistul tău de social media. Vei avea o discuție relaxată cu Social Genie-ul tău, în care acesta va lua notițe despre business-ul tău. Nu-ți face griji, suntem aici să te ajutăm la fiecare pas!
https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/04/Artboard-–-26-640x380.png

2. Research & Strategie

Imediat după ce ne cunoaștem, un Social Genie deja începe documentația despre cum îți poate îmbunătăți business-ul. În funcție de pachet, acesta începe să îți analizeze activitatea online, dar și pe cea a competiției!

3. Onboarding

A doua zi, specialistul tău SM este pregătit să îți asculte povestea. Îți vom prezenta o listă de propuneri și întrebări care să ne ajute să ne familiarizăm cu brandul tău. Ținem mult la content personalizat, așa că perspectiva ta ne este necesară în tot ceea ce facem. Va trebui doar să răspunzi la câteva întrebări pentru a fi siguri că suntem 100% gata să ne apucăm de treabă.
https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/04/Artboard-–-27-640x380.png

4. Aprobare& Feedback

O bună comunicare este foarte importantă pentru specialiștii noștri, motiv pentru care și procesul de aprobare este esențial în această colaborare. Fii sigur că aprobi materialele propuse și că oferi feedback exact, legat de ceea ce dorești să modificăm. Nu-ți face griji, îți vom trimite notificări pentru ce are nevoie de aprobare și poți oricând să programezi un call cu noi, dacă ai nevoie de interacțiune directă.

5.Enjoy

Viața e mai bună când nu trebuie să-ți faci griji în legătură cu modul în care business-ul tău crește online. Avem grijă de comunicarea pe social media, pentru ca tu să îți poți prioritiza dezvoltarea afacerii din mediul offline.

Call-uri de strategie săptămânale

Specialistul tău social media va avea call-uri săptămânale cu tine pentru a ne cunoaște mai bine și a afla cum merg lucrurile. VREM și AVEM NEVOIE să știm toate detaliile despre afacerea ta, astfel încât să putem comunica în mod real cu audiența ta.
https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/04/Artboard-–-25-640x380.png
https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/03/Artboard-–-18.png

Ai avea nevoie de mai multe ore zilnic să faci totul pentru afacerea ta?
Nu mai încerca să faci totul!

Suntem tratamentul pentru kryptonita oricărui antreprenor - social media content, management și postări!
https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/04/Artboard-–-6.png
Fii consecvent!
Motivul pentru care fiecare business vrea să fie prezent în online este pentru că și competitorii sunt aici. Social media este locul în care trebuie să fii, dar când realizezi că ”iar n-am postat de două săptămâni, ar trebui să postez acum”, rezultatele vor reflecta strategia ta online și consecvența din postări.
https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/04/Artboard-–-9.png
Extra timp pentru afacerea ta!
Timpul irosit nu este niciodată inofensiv, iar pentru un antreprenor, social media poate fi timp irosit. Să fii constant la curent cu trendurile digitale, modul în care pot fi utilizate și adaptate înseamnă să adaugi un job separat la cel de antreprenor. Lucrează la afacerea ta în schimb!

O parte din pachetele noastre

125$/lună
Chill
  • 3 postări/săptămână
  • 1 infografic custom/lună
  • 30 de zile banii înapoi garantat
190$/lună
Intense
  • 5 postări/săptămână
  • 2 postări video/lună
  • 30 de zile banii înapoi garantat
280$/lună
PRO
  • 7 postări/săptămână
  • Postări video săptămânale
  • Expert Social Media Specialist
  • 30 de zile banii înapoi garantat
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Rămâi la curent - Subscribe Now

Cu peste 1 miliard de utilizatori pe fiecare rețea de socializare, Social Genio se concentrează să producă strategii complete care să îi asigure afacerii tale atenția constantă de care are nevoie. La fel de important este să ai un calendar personalizat și diversificat de content, astfel încât urmăritorii tăi să se implice activ și să crească săptămânal. Ai acces la tot ce apare nou într-un mediu în continuă schimbare!
https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/03/Artboard-–-12.png
https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/03/Artboard-–-12.png

Sign Up!

Noi credem ca viitorul social media sunt oamenii! Echipa noastră Social Genie este un mix de scriitori locali și experți internaționali în marketing care lucrează împreună pentru ați oferi cea mai bună experiență digitală. Fără roboți, postări zilnice și abordare consecventă.
https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/03/footer-logo.png

We believe the future of social media content is human! Our social genies are a mix of local writers &international marketing experts that work together to offer you the best digital presence! No bots involved, daily posting, consistent approach!

[email protected]

Connect

Keep up to date with the latest news and offers from Social Genio, simply subscribe with your email address.

bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image