fbpx
 

Termeni și Condiții

TERMENI ȘI CONDIȚII

Site-ul www.socialgenio.com (denumit Site) este proprietatea SUNSTONE CAPITAL S.R.L, localizat la MUNICIPIUL BUCUREȘTI, SECTOR 1, STR. AVIATOR TRAIAN VASILE, NR. 67, CAMERA 2, ET.3, AP.4, ROMÂNIA, telefon 0749118133 

Utilizarea acestui site implică acceptarea Politicii de confidențialitate și a termenilor și condițiilor de mai jos.

Acest document, prin conținutul său, pune la dispoziția utilizatorilor terți Termenii și condițiile de utilizare a site-ului.

Acesarea și vizitarea Website-ului, înregistrarea unui cont pe Website și/sau folosirea serviciilor de publicare pe Website de anunțuri pentru vânzarea, cumpărarea sau închirierea de bunuri sau servicii înseamnă acceptarea în totalitate și necondiționată a acestor Termeni și Condiții.

Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală.

Întregul conținut al Website-ului incluzând, dar fără a se limita la texte, imagini, grafice, programe pentru calculator, precum și orice alte date și aplicații, sunt proprietatea companiei, fiind protejate conform Legii drepturilor de autor nr. 8/1996 cu modificările ulterioare, precum și tuturor celorlalte legi, inclusive dar fără a se limita la legile aplicabile privind drepturile de proprietate intelectuală și industrială. Utilizarea oricăruia dintre articolele enumerate mai sus fără aprobarea Companiei este pedepsită conform legii aplicabile. Conform legii drepturilor de autor, dacă suspectați o încălcare a anumitor drepturi de proprietate intelectuală, vă rugăm să ne contactați la [email protected]

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, afișat, în alte scopuri decât cele permise în mod expres de lege. Extragerea oricărei informații urmată de orice utilizare în scopuri comerciale dincolo de scopul copiei private reglementate de lege sau de vânzare sau licențiere și fără a avea în prealabil consimțământul scris al proprietarilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.

Cu excepția cazului în care se prevede altfel, toate numele, siglele, mărcile comerciale, mărcile de servicii, denumirile comerciale sunt proprietatea SOCIAL GENIO și nu pot fi utilizate de nimeni în niciun scop fără acordul nostru scris anterior.

Lege aplicabilă

Prin utilizarea site-ului, utilizatorul este de acord că legile române vor guverna Termenii și condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea apărea între utilizatori și administratorii site-ului. În cazul oricărui conflict, mai întâi, încercați să îl rezolvați pe cale amiabilă și, dacă nu este posibilă o soluționare amiabilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

Administratorul site-ului își rezervă dreptul de a modifica conținutul prezentului acord în orice moment, sub rezerva notificării prealabile a persoanelor care îl utilizează.

Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de serviciu, astfel încât să poată consulta oricând.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești termeni de utilizare, nu ezitați să ne contactați la [email protected]

https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/03/footer-logo.png

We believe the future of social media content is human! Our social genies are a mix of local writers &international marketing experts that work together to offer you the best digital presence! No bots involved, daily posting, consistent approach!

[email protected]

Connect

Keep up to date with the latest news and offers from Social Genio, simply subscribe with your email address.

bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image