fbpx
 

Termeni și Condiții

TERMENI  Și CONDIȚII

Site-ul www.socialgenio.com (denumit Site) este proprietatea SUNSTONE CAPITAL S.R.L, localizat la MUNICIPIUL BUCUREȘTI, SECTOR 1, STR. AVIATOR TRAIAN VASILE, NR. 67, CAMERA 2, ET.3, AP.4, ROMÂNIA, telefon 0749118133 

Utilizarea acestui site implică acceptarea Politicii de confidențialitate și a termenilor și condițiilor de mai jos.

Acest document, prin conținutul său, pune la dispoziția utilizatorilor terți Termenii și condițiile de utilizare a site-ului.

Acesarea și vizitarea Website-ului, înregistrarea unui cont pe Website și/sau folosirea serviciilor de publicare pe Website de anunțuri pentru vânzarea, cumpărarea sau închirierea de bunuri sau servicii înseamnă acceptarea în totalitate și necondiționată a acestor Termeni și Condiții.

Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală.

Întregul conținut al site-ului: imagini, texte, grafice, simboluri, grafice web, e-mailuri, scripturi, programe și alte date – este proprietatea companiei și este protejat de Legea Drepturilor de Autor (Legea nr. 8/1996) și legi privind proprietatea intelectuală și industrială. Utilizarea oricăruia dintre elementele enumerate mai sus fără aprobarea Companiei se pedepsește conform legislației în vigoare. Conform legii drepturilor de autor, dacă bănuiți că există o încălcare a anumitor drepturi de proprietate intelectuală, vă rugăm să ne contactați la [email protected]

Conținutul acestui site nu poate fi folosit, reprodus, distribuit, transmis, afișat, în alte scopuri decât cele permise expres de lege. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scopuri comerciale în afara sferei de aplicare a copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare sau licențiere și fără a avea în prealabil acordul scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.

Cu excepția cazului în care se specifică altfel, toate denumirile, siglele, mărcile comerciale, mărcile de servicii, denumirile comerciale sunt proprietatea SOCIAL GENIO și nu pot fi folosite de nimeni în niciun scop fără acordul nostru scris anterior.

Lege aplicabilă

Prin utilizarea site-ului, utilizatorul este de acord că legile române vor guverna Termenii și Condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea apărea între utilizatori și administratorii site-ului. În eventualitatea oricărui conflict, mai întâi, încercați să îl rezolvați pe cale amiabilă, iar dacă nu este posibilă o soluționare pe cale amiabilă, conflictul va fi soluționat în instanță, conform legilor române în vigoare.

Administratorul site-ului își rezervă dreptul de a modifica conținutul acestui Acord în orice moment, sub rezerva unei notificări prealabile de către persoanele care îl utilizează.

Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile serviciului astfel încât să se poată consulta în orice moment.

Plăți și rambursări

Cu excepția cazului în care sunt convenite acorduri alternative, toate plățile sunt efectuate în avans pentru luna următoare prin debit direct preaprobat prin partenerul nostru Stripe. La înscriere, clienții încheie un contract lunar lunar și plățile vor fi efectuate în aceeași zi în fiecare lună, până când clientul anulează contractul în scris.

Prima plată va fi efectuată în termen de 5 zile lucrătoare de la înscriere și, ulterior, în aceeași zi (sau în jurul acestei date) în fiecare lună. Clienții trebuie să scrie la Social Genio cu cel puțin cinci zile lucrătoare înainte ca următoarea lor plată să fie scadentă dacă doresc să anuleze sau vor fi obligați să plătească plata pentru luna următoare înainte de încetarea serviciului. Dacă plata nu este primită pentru luna următoare din orice motiv, conținutul este imediat suspendat până la primirea plății.

Rețineți că data plății și data de începere a conținutului pot diferi – este posibil să începem să postăm conținut pe 1 ianuarie, dar să nu primim plata până pe 6 ianuarie sau invers, în funcție de receptivitatea dvs. la schița noastră inițială de conținut. Social Genio trebuie să primească o solicitare scrisă de anulare la oricare dată este prima (plata scadentă sau începutul următorului ciclu de conținut) sau veți fi obligat să plătiți pentru luna următoare odată ce începem producerea de conținut.

Social Genio vă oferă o rambursare – 30 de zile garanție de rambursare a banilor pentru prima lună. Odată ce plata a fost efectuată pentru luna următoare, presupunem că doriți să continuați să lucrați cu noi și să începeți să pregătiți conținutul lunii. Dacă nu am început să lucrăm pentru dvs. sau contul dvs. nu este activ și veți decide să vă anulați abonamentul din contul dvs. de client în termen de 30 de zile, veți primi banii înapoi.

Dacă am început să lucrăm pentru dvs. sau contul dvs. este activ și veți decide să vă anulați abonamentul din contul dvs. de client nu va exista returnare a banilor pentru perioada ramasă din luna respectivă.

Comunicare

Social Genio își propune să răspundă la toate întrebările clienților în termen de 24 de ore în timpul săptămânii. Biroul nostru nu are personal sâmbăta sau duminica și un agent va răspunde cât mai curând posibil în următoarea zi lucrătoare.

În perioadele aglomerate, ne poate dura ceva mai mult să răspundem la e-mailurile dvs. Vă recomandăm să adăugați o etichetă „urgent” sau „important” la linia de subiect dacă aveți nevoie de ajutor imediat și ne vom asigura că aceste e-mailuri sunt tratate cu prioritate. Vă rugăm să rețineți: Social Genio nu este responsabil pentru daune sau pierderi de câștig în cazul în care ne facem mai mult de 24 de ore pentru a răspunde. Vă păstrați proprietatea și răspunderea conturilor dvs. de rețele sociale în toate circumstanțele.

Social Genio oferă servicii pentru clienți prin e-mail, apel video, Whatsapp și în contul dvs. de client. Canalul nostru principal de comunicare este e-mailul și, prin urmare, toată corespondența oficială trebuie trimisă la [email protected] sau la adresa managerului de cont dedicat. Nu putem garanta că corespondența trimisă în altă parte va fi citită sau tratată cu promptitudine, așa că asigurați-vă că orice lucru important ajunge mai întâi în cutiile noastre poștale.

Social Genio este bucuros să ofere servicii pentru clienți clienților clienților revânzători, dar acest lucru este disponibil de la caz la caz și este oferit numai atunci când timpul o permite. Cu excepția cazului în care s-a convenit în prealabil, clienții revânzători ar trebui să se ocupe de contactul cu clienții și să ia legătura cu managerul de cont Social Genio pentru a transmite mesaje.

Drepturi de autor și proprietate

Tot conținutul creat de Social Genio pentru clienți (inclusiv videoclipuri și imagini) este protejat prin drepturi de autor titularului contului, dacă nu se specifică altfel. Cu toate acestea, Social Genio își rezervă dreptul de a reutiliza și reutiliza conținutul (cu excepția cazului în care clientul deține proprietatea – de exemplu, fotografie și videoclipuri) pentru alte conturi și proiecte de clienți. Exemplele includ șabloane grafice care pot fi reutilizate cu diferite culori, fonturi și imagini. Dacă Social Genio are sarcina de a deschide noi conturi de rețele sociale pentru un client, clientul câștigă dreptul de proprietate de îndată ce informațiile de conectare îi sunt predate.

Folosim doar videoclipuri și imagini stoc pentru crearea de conținut, precum și grafică personalizată. Sfatuim cu incredere clientii sa-si incarce propriile fotografii pentru a crea continut real de social media pe baza acestora. Dacă nu sunt furnizate fotografii, în unele industrii precum frumusețe, restaurante, hoteluri, planurile de postare vor reduce semnificativ impactul asupra fluxului de audiență.

Responsabilitatile clientului

În calitate de client, este responsabilitatea dumneavoastră să monitorizați comentariile și mesajele trimise în conturile dumneavoastră. În unele planuri, este posibil să răspundem la comentariile clienților, dacă este necesar, deși întrebările la care nu putem răspunde vor fi lăsate să le monitorizeze titularul de cont. Nu trimitem e-mailuri care vă avertizează cu privire la noi comentarii sau tweet-uri decât dacă sunt importante, așa că ar trebui să vă monitorizați conturile în mod regulat. De asemenea, este responsabilitatea dvs. să răspundeți prompt la e-mailurile noastre și să ne avertizați cu privire la orice informație necesară realizării planurilor, pe care să o furnizați cu cel puțin cinci zile lucrătoare înainte.

Nu postăm decât dacă avem aprobarea dvs. în contul de client.

Numărul maxim de revizii pentru toate serviciile Social Genio este de 2 revizii pentru fiecare postare, Calendar de postări/Plan de Ads/Articole sau servicii de Copywritting. De asemenea, este responsabilitatea dumneavoastră să adăugați revizii și modificări  în maxim 5 zile lucrătoare după data la care planul a fost publicat. În caz contrar, Social Genio nu va fi obligat să implementeze reviziile și să revină asupra planurilor.

În calitate de client, este responsabilitatea dumneavoastră răspundeți prompt la e-mailurile noastre și să ne avertizați cu privire la orice modificare a ofertelor dvs. de afaceri sau a mărcii și să ne să transmiteți un preaviz cu cel puțin cinci zile lucrătoare pentru a vă anula abonamentul la Social Genio.

Condiții de reseller

În calitate de revânzător cu Social Genio, suntem bucuroși să semnăm acorduri de nedezvăluire care ne împiedică să dezvăluim sau să vă contactăm clienții pentru o perioadă de până la doi ani. Cu toate acestea, Social Genio nu este răspunzător pentru nicio „scurgere” accidentală a informațiilor despre munca noastră pe handle-urile lor sociale, inclusiv conectarea administratorilor și editorilor înapoi la Social Genio. Este responsabilitatea revânzătorului să mascheze Social Genio de oferta dvs. și să elimine orice branding sau referințe din materialele promoționale sau e-mailurile trimise în corespondența noastră. Dacă oferiți servicii pentru clienți clienților dvs., vom avea nevoie de o cutie poștală dedicată care nu este conectată la Social Genio. Cu toate acestea, dacă un client ar urma să cerceteze și să descopere că Social Genio își gestiona contul, nu am fi răspunzători pentru acest lucru.

În calitate de revânzător, trebuie să respectați și termenii noștri de plată – indiferent dacă facturați clienții în avans sau primiți plăți la sfârșitul lunii, trebuie să plătiți prin Direct Debit în avans pentru fiecare client.

 

Datele dvs. personale

Social Genio respectă cu atenție Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR) și alte legi privind protecția datelor. Clienții sunt de acord că Social Genio poate pune numele lor și alte detalii obținute din e-mailurile și conversațiile noastre telefonice într-un director pentru uz intern și pentru a permite Social Genio să furnizeze serviciul nostru. Toate datele furnizate de orice client al Social Genio sunt păstrate în conformitate cu politica noastră de confidențialitate actuală. Informațiile sensibile – cum ar fi informațiile de conectare la rețelele sociale și parolele – sunt criptate și stocate în spatele managerilor de parole autentificați în doi factori – deși Social Genio nu poate fi făcut responsabil pentru parolele sau informațiile sensibile trimise în e-mailuri.

 

Înregistrare utilizator

Este posibil să vi se solicite să vă înregistrați pe Site. Sunteți de acord să păstrați parola confidențială și veți fi responsabil pentru orice utilizare a contului și a parolei dvs. Ne rezervăm dreptul de a elimina, revendica sau modifica un nume de utilizator pe care îl selectați dacă stabilim, la discreția noastră, că un astfel de nume de utilizator este inadecvat, obscen sau inacceptabil în alt mod.

Ne rezervam dreptul de a selecta clientii.

Reprezentări ale utilizatorilor

Prin utilizarea Site-ului, declarați și garantați că:

(1) toate informațiile de înregistrare pe care le trimiteți vor fi adevărate, exacte, actuale și complete;

(2) veți menține acuratețea acestor informații și veți actualiza prompt aceste informații de înregistrare, dacă este necesar;

(3) aveți capacitatea juridică și sunteți de acord să respectați acești Termeni de utilizare;

(4) nu sunteți minor în jurisdicția în care locuiți;

(5) nu veți accesa Site-ul prin mijloace automate sau non-umane, fie printr-un bot, script sau altfel;

(6) nu veți folosi Site-ul în niciun scop ilegal sau neautorizat; și

(7) utilizarea de către dumneavoastră a Site-ului nu va încălca nicio lege sau reglementare aplicabilă.

Dacă furnizați orice informații care sunt neadevărate, inexacte, neactuale sau incomplete, avem dreptul de a suspenda sau de a închide contul dvs. și de a refuza orice utilizare curentă sau viitoare a Site-ului (sau a oricărei părți a acestuia).

Rețelele de socializare

Ca parte a funcționalității Site-ului, vă puteți conecta contul cu conturile online pe care le aveți la furnizori de servicii terți (fiecare astfel de cont, un „Cont terță parte”) fie prin:

(1) furnizarea contului dvs. terță parte informații de conectare prin intermediul Site-ului; sau

(2) permițându-ne să accesăm Contul dvs. de terță parte, așa cum este permis prin termenii și condițiile aplicabile care guvernează utilizarea fiecărui cont terță parte. Declarați și garantați că aveți dreptul să ne dezvăluiți informațiile de conectare la contul dvs. terță parte și/sau să ne acordați acces la contul dvs. terță parte, fără a încălca de către dvs. niciunul dintre termenii și condițiile care guvernează utilizarea de către dvs. a aplicabilului. Cont de terță parte și fără a ne obliga să plătim vreo taxă sau să ne supunem oricăror limitări de utilizare impuse de furnizorul de servicii terță parte al contului de la terță parte.

Acordându-ne acces la orice Conturi ale unei terțe părți, înțelegeți că

(1) putem accesa, pune la dispoziție și stoca (dacă este cazul) orice conținut pe care l-ați furnizat și stocat în contul dvs. terță parte („Rețeaua socială”) Conținut”) astfel încât să fie disponibil pe și prin intermediul Site-ului prin intermediul contului dvs., inclusiv, fără limitare, a oricăror liste de prieteni și

(2) putem trimite și primi de la Contul dvs. terță parte informații suplimentare în măsura în care sunteți notificat atunci când conectați contul dvs. cu contul terță parte. În funcție de Conturile de la terți pe care le alegeți și de setările de confidențialitate pe care le-ați setat în astfel de Conturi de la terți, informațiile de identificare personală pe care le publicați în Conturile dvs. de la terți pot fi disponibile pe și prin contul dvs. de pe site. Vă rugăm să rețineți că, în cazul în care un cont terță parte sau un serviciu asociat devine indisponibil sau accesul nostru la un astfel de cont terță parte este reziliat de către furnizorul de servicii terță parte, este posibil ca Conținutul rețelei sociale să nu mai fie disponibil pe și prin intermediul Site-ului. Veți avea posibilitatea de a dezactiva oricând conexiunea dintre contul dvs. de pe Site și Conturile dvs. de la terți.

VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI CĂ RELAȚIA DVS. CU TERȚI FURNIZORI DE SERVICII ASOCIAȚI CU CONTURILE DVS. DE LA TERȚI PĂRȚI ESTE GUVERNATĂ NUMAI DE ACORDUL(E) DVS. CU ACESTEI TERȚI FURNIZORI DE SERVICII. Nu facem niciun efort pentru a revizui orice Conținut al rețelei de socializare pentru orice scop, inclusiv, dar fără a se limita la, pentru acuratețe, legalitate sau neîncălcare și nu suntem responsabili pentru niciun Conținut din rețelele sociale. Recunoașteți și sunteți de acord că vă putem accesa agenda de adrese de e-mail asociată cu un cont terță parte și lista dvs. de contacte stocată pe dispozitivul dvs. mobil sau tabletă numai în scopul identificării și informării acelor persoane de contact care s-au înregistrat și pentru a utiliza Site-ul . Puteți dezactiva conexiunea dintre Site și contul dvs. terță parte contactându-ne folosind informațiile de contact de mai jos sau prin setările contului dvs. (dacă este cazul). Vom încerca să ștergem orice informație stocată pe serverele noastre care a fost obținută printr-un astfel de cont terță parte, cu excepția numelui de utilizator și a imaginii de profil care devin asociate cu contul dumneavoastră.

Site-uri web și conținut terță parte

Site-ul poate conține (sau puteți fi trimis prin intermediul Site-ului) link-uri către alte site-uri web („Site-uri web ale terților”) precum și articole, fotografii, text, grafică, imagini, design, muzică, sunet, video, informații, aplicații , software și alt conținut sau articole aparținând sau care provin de la terți („Conținut de la terți”). Asemenea site-uri web ale terților și conținutul terților nu sunt investigate, monitorizate sau verificate de către noi în ceea ce privește acuratețea, adecvarea sau caracterul complet și nu suntem responsabili pentru nicio terță parte.

Site-uri web accesate prin intermediul Site-ului sau al oricărui Conținut al unei terțe părți postat pe, disponibil prin sau instalat de pe Site, inclusiv conținutul, acuratețea, caracterul ofensiv, opiniile, fiabilitatea, practicile de confidențialitate sau alte politici ale sau conținute în site-urile web ale terților. sau Conținutul unei terțe părți. Includerea, conectarea la sau permiterea utilizării sau instalării oricăror site-uri web ale unor terțe părți sau a oricărui conținut al unei terțe părți nu implică aprobarea sau susținerea acestora de către noi. Dacă decideți să părăsiți Site-ul și să accesați site-urile web ale terților sau să utilizați sau să instalați orice Conținut al unei terțe părți, faceți acest lucru pe propriul risc și ar trebui să știți că acești Termeni de utilizare nu mai guvernează. Ar trebui să revizuiți termenii și politicile aplicabile, inclusiv practicile de confidențialitate și de colectare a datelor, ale oricărui site web la care navigați de pe Site sau referitoare la orice aplicație pe care le utilizați sau instalați de pe Site.

Orice achiziții pe care le faceți prin site-uri web ale terților se vor face prin alte site-uri web și de la alte companii și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru astfel de achiziții care sunt exclusiv între dvs. și terțul aplicabil. Sunteți de acord și luați la cunoștință că nu susținem produsele sau serviciile oferite pe site-urile web ale terților și ne veți feri de orice prejudiciu cauzat de achiziția dvs. de astfel de produse sau servicii. În plus, ne veți ține inofensivi de orice pierderi suferite de dvs. sau prejudicii cauzate de dvs. în legătură cu sau care rezultă în orice mod din orice Conținut al unei terțe părți sau orice contact cu site-urile web ale terților.

Termen și reziliere

Acești Termeni de utilizare vor rămâne în vigoare și în vigoare în timp ce utilizați Site-ul. Fără a limita nicio altă prevedere a acestor termeni de utilizare, ne rezervăm dreptul de a, la discreția noastră exclusivă și fără notificare sau răspundere, să refuzăm accesul și utilizarea site-ului (inclusiv blocarea anumitor adrese IP), oricărei persoane din orice motiv sau nici un motiv, inclusiv, fără limitare, încălcarea oricărei declarații, garanții sau acorduri cuprinse în acești termeni de utilizare sau a oricărei legi sau reglementări aplicabile. putem înceta utilizarea sau participarea dumneavoastră la site sau vă putem șterge contul și orice conținut sau informații pe care le-ați postat în orice moment, fără avertisment, la discreția noastră.

Dacă vă închidem sau suspendăm contul din orice motiv, vi se interzice să vă înregistrați și să creați un nou cont sub numele dvs., un nume fals sau împrumutat sau numele oricărei terțe părți, chiar dacă ați acționa în numele unei terțe părți. parte. Pe lângă încheierea sau suspendarea contului dvs., ne rezervăm dreptul de a lua măsurile legale corespunzătoare, inclusiv, fără limitare, urmărirea despăgubirilor civile, penale și prin injoncțiune.

Modificări și întreruperi

Ne rezervăm dreptul de a schimba, modifica sau elimina conținutul Site-ului în orice moment sau din orice motiv, la discreția noastră, fără notificare. Cu toate acestea, nu avem nicio obligație de a actualiza orice informații de pe site-ul nostru. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a modifica sau întrerupe tot sau o parte a Site-ului fără notificare în orice moment. Nu vom fi răspunzători față de dvs. sau față de orice terță parte pentru orice modificare, modificare a prețului, suspendare sau întrerupere a Site-ului.

Nu putem garanta că Site-ul va fi întotdeauna disponibil. Este posibil să întâmpinăm probleme hardware, software sau alte probleme sau să fie nevoie să efectuăm întreținere legate de Site, ceea ce duce la întreruperi, întârzieri sau erori. Ne rezervăm dreptul de a schimba, revizui, actualiza, suspenda, întrerupe sau modifica în alt mod Site-ul în orice moment sau din orice motiv, fără notificare. Sunteți de acord că nu avem nicio răspundere pentru orice pierdere, daune sau inconvenient cauzat de incapacitatea dumneavoastră de a accesa sau de a utiliza Site-ul în timpul oricărei perioade de nefuncționare sau întrerupere a Site-ului. Nimic din acești Termeni de utilizare nu va fi interpretat ca ne obligă să menținem și să sprijinim Site-ul sau să furnizăm orice corecții, actualizări sau versiuni în legătură cu acestea.

Corecții

Pot exista informații pe Site care să conțină erori de tipar, inexactități sau omisiuni, inclusiv descrieri, prețuri, disponibilitate și diverse alte informații. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori, inexactități sau omisiuni și de a modifica sau actualiza informațiile de pe Site în orice moment, fără notificare prealabilă.

Disclaimer

Site-ul este furnizat așa cum este și pe măsură ce este disponibil. Sunteți de acord că utilizarea de către dvs. a site-ului și a serviciilor noastre va fi pe riscul dvs. exclusiv, în cea mai mare măsură permisă de lege, declinăm toate garanțiile, exprese sau implicite, în legătură cu site-ul și utilizarea acestuia, inclusiv, fără limitare, garanțiile implicite de vandabilitate, potrivire pentru un anumit scop și neîncălcare.

Nu oferim nicio garanție sau declarație cu privire la acuratețea sau completitudinea conținutului site-ului sau a conținutului oricăror site-uri web legate de site și nu ne vom asuma nicio responsabilitate sau responsabilitate pentru (1) erori, greșeli sau inexactități ale conținutului și materialelor, ( 2) vătămare corporală sau daune materiale, de orice natură, rezultate din accesul și utilizarea site-ului de către dvs., (3) orice acces neautorizat la sau utilizarea serverelor noastre securizate și/sau toate informațiile personale și/sau informațiile financiare stocate în acestea. , (4) orice întrerupere sau încetare a transmiterii către sau de la site, (5) orice bug-uri, viruși, cai troieni sau altele asemenea care pot fi transmise către sau prin intermediul site-ului de către orice terță parte și/sau (6) orice erori sau omisiuni în orice conținut și materiale sau pentru orice pierdere sau daune de orice fel suferite ca urmare a utilizării oricărui conținut postat, transmis sau pus la dispoziție în alt mod prin intermediul site-ului.

Nu garantăm, susținem, garantăm și nu ne asumăm responsabilitatea pentru niciun produs sau serviciu promovat sau oferit de o terță parte prin intermediul site-ului, a oricărui site web cu hyperlink sau a oricărui site web sau aplicație mobilă prezentată în orice banner sau altă publicitate și nu vom să fie parte sau să fie responsabil în orice fel pentru monitorizarea oricărei tranzacții între dvs. și orice furnizori terți de produse sau servicii. ca și în cazul achiziționării unui produs sau serviciu prin orice mediu sau în orice mediu, ar trebui să folosiți cea mai bună judecată și să fiți precaut acolo unde este cazul.

Fotografiile pe care le folosim pentru crearea de conținut pentru clienți sunt fotografii de stoc, recomandăm ca orice industrie să aibă fotografii și materiale profesionale, astfel încât să le putem folosi în loc de fotografii de stoc. preturile de pe site nu includ tva.

Limitări de răspundere

În niciun caz, noi sau directorii, angajații sau agenții noștri nu vom fi răspunzători față de dvs. sau de orice terță parte pentru orice daune directe, indirecte, în consecință, exemplare, incidentale, speciale sau punitive, inclusiv pierderi de profit, pierderi de venituri, pierderi de date, sau alte daune rezultate din utilizarea de către dvs. a site-ului, chiar dacă am fost informați cu privire la posibilitatea unor astfel de daune. În ciuda oricăror dispoziții contrare cuprinse în prezentul document, răspunderea noastră față de dvs. pentru orice cauză și indiferent de forma acțiunii va fi întotdeauna limitată la suma plătită, dacă este cazul, de dvs. către noi în perioada de trei (3) luni înainte de orice cauza acțiunii apărute. Anumite legi de stat nu permit limitări ale garanțiilor implicite sau excluderea sau limitarea anumitor daune. Dacă aceste legi se aplică în cazul dvs., este posibil ca unele sau toate declinările sau limitările de mai sus să nu vi se aplice și este posibil să aveți drepturi suplimentare.

Comunicații electronice, tranzacții și semnături

Vizitarea Site-ului, trimiterea de e-mailuri și completarea formularelor online constituie comunicări electronice. Sunteți de acord să primiți comunicări electronice și sunteți de acord că toate acordurile, notificările, dezvăluirile și alte comunicări pe care vi le furnizăm electronic, prin e-mail și pe Site, satisfac orice cerință legală conform căreia o astfel de comunicare este în scris. SUNTEȚI DE ACORD CU UTILIZAREA SEMNATURĂRILOR ELECTRONICE, CONTRACTELOR, COMENZILOR ȘI A ALTE ÎNREGISTRĂRI, ȘI LIVRAREA ELECTRONICĂ A OBSERVAȚILOR, POLITICILOR ȘI ÎNREGISTRĂRILOR TRANZACȚILOR INIȚIE SAU FINALIZATE DE NOI SAU PRIN SITE. Renunțați prin prezenta la orice drept sau cerințe în temeiul oricăror statut, reglementări, reguli, ordonanțe sau alte legi din orice jurisdicție care necesită o semnătură originală sau livrarea sau păstrarea înregistrărilor neelectronice sau la plăți sau acordarea de credite prin orice alt mijloc. decât mijloacele electronice.

Diverse

 

Acești Termeni de utilizare și orice politici sau reguli de operare postate de noi pe Site sau cu privire la Site constituie întregul acord și înțelegere dintre dumneavoastră și noi. Eșecul nostru de a exercita sau de a aplica orice drept sau prevedere a acestor Termeni de utilizare nu va opera ca o renunțare la un astfel de drept sau prevedere. Acești Termeni de utilizare funcționează în cea mai mare măsură permisă de lege. Putem atribui oricare sau toate drepturile și obligațiile noastre altora în orice moment. Nu vom fi responsabili sau răspunzători pentru nicio pierdere, daune, întârziere sau eșec de a acționa cauzate de orice cauză care nu este controlată de noi. Dacă orice prevedere sau parte a unei prevederi a acestor Termeni de utilizare este determinată a fi ilegală, nulă sau inaplicabilă, acea prevedere sau o parte a prevederii este considerată separabilă de acești Termeni de utilizare și nu afectează valabilitatea și caracterul executoriu al oricărei prevederi rămase. prevederi. Nu există nicio societate în comun, parteneriat, angajare sau relație de agenție creată între dvs. și noi ca urmare a acestor Termeni de utilizare sau utilizare a Site-ului. Sunteți de acord că acești Termeni de utilizare nu vor fi interpretați împotriva noastră după ce le-am redactat. Prin prezenta, renunțați la toate apărările pe care le puteți avea pe baza formei electronice a acestor Termeni de utilizare și a lipsei semnării de către părțile contractante pentru a executa acești Termeni de utilizare.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești termeni de utilizare, nu ezitați să ne contactați la [email protected]

https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/03/footer-logo.png

We believe the future of social media content is human! Our social genies are a mix of local writers &international marketing experts that work together to offer you the best digital presence! No bots involved, daily posting, consistent approach!

[email protected]

Connect

Keep up to date with the latest news and offers from Social Genio, simply subscribe with your email address.

bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image