fbpx
 

Articole

Credem în materialele social media care se adresează comunităților, nu rețelelor de socializare. Suntem o combinație de scriitori pasionați și digital marketers avansați, creată tocmai pentru a livra cea mai bună prezență în digital afacerii tale. Fără boți, o aprobare consistentă prin content uman.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Articole Social Genie

De la doar 400$ pe lună.

Știai că 85% din utilizatori cercetează prezența online a unui brand înainte de a lua o decizie legată de achiziționarea unui produs sau serviciu?

Google este desigur regele industriei de motoare de căutare, deținând în jur de 75% din întreaga piață de căutare. Liderul declarat devine automat și o prezență necesară pe care orice business trebuie să o recunoască.

Problema, așa cum știm cu toții, este faptul că nu poți obține credibilitate și încredere peste noapte – exact ca în viața reală. Notorietatea trebuie să fie construită și câștigată în timp.

Suntem aici să te ajutăm să urci la bordul călătoriei tale în content! Articolele noastre te vor ajuta să construiești o prezență la un cu totul alt nivel, fie el local, regional sau industrial, prin informații calitative, cuvinte cheie și materiale cu adevărat utile.

Cheia către creșterea business-ului tău este așadar afirmarea în cadrul Google și a utilizatorilor săi: odată ce ești recunoscut ca o resursă de încredere, vizibilitatea ta va crește și ea, iar oamenii care caută totul în online te vor putea găsi și alege mai ușor în detrimentul competitorilor. Dar cum ajungi acolo? Printr-o prezență constantă și relevantă în industria în care vrei să activezi.

https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/03/Artboard-–-21.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/03/Artboard-–-17-1-640x640.png

Construiește un business credibil.

User-friendly

După crearea contului și achiziționarea planului dorit, poți să consideri treaba pusă pe roate! În maxim trei zile, călătoria ta către o identitate online poate începe. Uită de grija conținutului!

Accesibil

Marketingul poate fi nejustificat de scump, dar suntem aici să schimbăm asta. Planurile noastre pornesc de la 322 pe lună, astfel încât să se poată mula pe orice tip de afacere.

Personalizat

Agențiile de digital tind să transforme multe din serviciile standard în costuri extra. Ne mândrim cu faptul că materialele noastre oferă un ton personalizat pentru fiecare business de care ne ocupăm.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Recuperează din timpul tău!

Ai nevoie de mai mult de 24 de ore într-o zi? Nu mai încerca să faci tot ce ține de afacerea ta. Alege un Social Genie care să se ocupe de ea în online!

Oferim content fresh și real la prețuri accesibile.
400$ /lună
Chill
 • 4 articole de bază pe lună
 • 1 editare pe articol
 • 30 de zile banii înapoi garantat
550$ /lună
Intense
 • 3 articole de bază pe lună
 • 1 articol pe industrie
 • 1 editare pe articol
 • Upload WordPress
 • 30 de zile banii înapoi garantat
700$ /lună
Pro
 • 2 articole de bază
 • 2 pe industrie
 • 2 editări pe articol
 • CopyWriter Expert
 • CMS la alegere pentru upload
 • 30 de zile banii înapoi garantat
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Pachetele pentru articole includ:

ChillIntensePro
Cuvinte1000-15001000-20001500-2500
Nivel articole De bază3 de bază, 1 pe industrie2 de bază, 2 pe industrie
Vizualuri articole124+
Google Docs
WordPress Upload
CMS ales de tine
Editări/articol 112
Implementare editări5 zile lucrătoare3 zile lucrătoare 2 zile lucrătoare
Cercetare cuvinte cheie
Structura SEO
Ton personalizat
Link-uri interne123+
Link-uri externe12+
Audit lunar
Terminologie nișată
Suport pe E-mail, Whatsapp, Zoom E-mail, Whatsapp, Zoom E-mail, Whatsapp, Zoom
https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/03/Artboard-–-23.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Cum funcționează?

Tehnologie utilizată spre folosul oamenilor! Tot ceea ce ai nevoie se află în contul tău de client, la un click distanță. Toate informațiile, istoricul și asistența prin chat. Economisești și timp, și bani????

1. Achiziționezi un plan de articole

Odată ce ai contul creat și planul achiziționat, ești aproape gata. Vei primi automat un email de onboarding, unde îți vei putea programa o întâlnire cu specialistul tău Social Media și vei avea de asemenea toate instrucțiunile de care ai nevoie Suntem aici să te ajutăm la fiecare pas.
https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/04/Artboard-–-26-640x380.png

2.Analiza website-ului& strategie

Tu ai completat pașii necesari, noi ne apucăm de treabă! Vom începe imediat să îți analizăm activitatea site-ului și comportamentul tipic al consumatorilor cărora te adresezi, făcând și o cercetare paralelă de industrie. Ne pregătim pentru un start nou, puternic, pentru a ne asigura că vom maximiza potențialul afacerii tale.

3. Onboarding

Următoarea zi, SM-ul tău va fi pregătit să audă povestea ta și a afacerii tale pentru a începe creșterea acesteia. Îți vom prezenta o listă de 10 titluri pentru postări pe blog și un set de minim 20 de cuvinte cheie pentru o abordare SEO potrivită. Ne concentrăm pe materiale personalizate, care să fie specifice pentru afacerea ta, astfel încât îți poți da seama că perspectiva ta este vitală pentru noi. Tot ce trebuie să faci este să răspunzi la câteva întrebări, pentru a fi siguri că suntem 100% pregătiți pentru creație.
https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/04/Artboard-–-27-640x380.png

4.Aprobare& Feedback

Comunicarea bună este importantă pentru specialiștii noștri Social Media, așadar aprobarea ta este esențială în colaborarea pe care o vom avea. Asigură-te că aprobi articolele și că, atunci când e cazul, schimbările pe care le dorești sunt descrise într-un mod specific, astfel încât lucrurile să se miște cât mai repede de ambele părți. Nu-ți face griji - îți vom trimite notificări să-ți amintim ce e de verificat și poți programa oricând un call cu noi dacă ai nevoie de interacțiune mai directa.

5.Enjoy

Știm că viața e mai bună când nu trebuie să-ți faci griji despre cum se descurcă afacerea ta în online. Ne ocupăm noi de asta pentru tine, iar ție îți rămâne timp să te ocupi de tot ce îți necesită atenția în mod normal. Te trecem noi prin digital!
https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/04/Artboard-–-25-640x380.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/03/Artboard-–-11.png

Programează un call!

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Întrebări la care avem deja răspunsul

1. Pot sugera titluri de articole pentru SM?

Tu ești prima sursă de informații când vine vorba de business-ul tău. Ne bucurăm să avem acces la informațiile pe care ni le dai, motiv pentru care poți urca în Fișierele Clientului toate informațiile pe care le consideri relevante și pe care vrei să le folosim. La începutul fiecărei luni, vei avea inclusiv întâlnirea cu SM-ul tău, astfel încât puteți cădea de comun acord în legătură cu titlurile articolelor din luna ce va urma și poți propune ce îți dorești. Nu-ți face grji – îți vom cere din nou aprobarea pentru lista finală.

2. Ce pot edita dintr-un articol?

Comunicarea clară este foarte importantă, motiv pentru care ne dorim să primim de la tine feedback specific pentru fiecare schimbare, de la tonul pe care vrei ca textele să îl aibă, până la cuvinte specifice și exemple pe care vrei ca viitorii tăi clienți să le citească. Subiectele sunt și ele aprobate de către tine, astfel încât ceea ce îți dorești să se reflecte în produsul final.

3. Cum pot să folosesc un articol?

Exact cum îți dorești să o faci! Vei avea drepturi complete asupra articolelor tale, astfel încât să le poți utiliza mai departe pe blog, newslettere și orice alte materiale promoționale vei vrea.

4. Când pot programa un call?

Poți programa o întâlnire înainte de a achiziționa planul de Content Writing daca simți că ai nevoie să vorbești personal cu un Specialist Social Media sau pur și simplu dacă vrei să stăm de vorbă. În calitate de client activ, vei avea 15 minute dedicate săptămânal cu specialistul tău SM pentru că vrem să ne asigurăm că avem o interacțiune umană constantă.

5. Folosiți automatizare și bots pentru crearea de conținut?

Folosim instrumente de cercetare și automatizare care ne ajută specialiștii să livreze materiale cât mai personalizate pe afacerea ta. În spatele articolelor pe care le vom scrie ne aflăm însă doar noi, pentru că suntem ferm convinși că ceea ce trebuie să fie citit de oameni trebuie și să fie scris de oameni, astfel încât să comunicăm direct către comunitatea ta, nu să livram articole standard de social media.

De ce articole pentru blog?

1. 85% din consumatori cercetează în online înainte să facă o achiziție

Să fii o resursă de încredere pe care Google o recunoaște este extrem de important în zilele noastre. Comportamentul consumatorului tipic s-a schimbat, iar oamenii caută prezență și credibilitate înainte de toate. Google recompensează activitatea pe bloguri prin creșterea vizibilității tale în circuitul de vânzări al potențialilor tăi clienți.

2. Căutările generate în mod organic sunt adesea sursa principala de trafic pe site

Algoritmul Google lucrează în favoarea rezultatelor de căutare organice. Clienții au la rândul lor mai multă încredere în rezultatele ce apar organic în urma unei căutări, motiv pentru care și motorul de căutare ajută site-urile care investesc în oferirea informațiilor calitative în căutările clienților.

3. Obții încredere și credibilitate.

Să scrii materiale care nu sunt întotdeauna bine planificate e o greșeală pe care o poți face foarte ușor. O strategie pe termen lung, cu materiale relevante și diverse îți poate ajuta afacerea să obțină autoritatea de care are nevoie. Produsele și serviciile tale au toate șansele pe piață odată ce își stabilesc o poziție în motoarele de căutare.

4. Articolele pe blog influențează procesul de achiziție

Oamenii cumpără ceea ce le inspira încredere. Încrederea vine desigur din primele pagini de rezultate Google care apar în urma căutărilor relevante. Cercetarea cuvintelor cheie din spatele fiecărui articol și constanța în timp reprezintă rețeta care va convinge clienții că ești ceea ce caută.

5. Articolele pe blog construiesc o strategie pe termen lung

Poți avea o prezență organică ce va rezista pentru ani odată ce ți-ai creat un blog cu informații relevante. Vei rămâne o autoritate în motorul de căutare, atât timp cât ceea ce oferi este calitativ.

https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/03/Artboard-–-24.png
https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/03/footer-logo.png

We believe the future of social media content is human! Our social genies are a mix of local writers &international marketing experts that work together to offer you the best digital presence! No bots involved, daily posting, consistent approach!

[email protected]

Connect

Keep up to date with the latest news and offers from Social Genio, simply subscribe with your email address.

bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image