fbpx
 

Social Media Plans

Ți-ar plăcea să ai 50 de ore în plus pentru tine pe lună? Fă-ți cadou un abonament de social media de la doar 125$. Fără contract, fără dureri de cap!
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Social Media Management

De la doar 125$ pe lună.

Ai un business bun și oamenii par să găsească serviciile și produsele tale foarte utile.

De ce nu crești online? Adesea, lipsa de consistență în rețelele sociale este sursa lipsei de vizibilitate!

Cu peste 1 miliard de utilizatori pe fiecare rețea socială, accentul principal al Social Genio este construirea unei strategii de conținut care să îți asigure vizibilitatea pe care business-ul tău o merită! La fel de important este să ai un calendar de conținut personalizat și divers, care să îți țină urmăritorii interesați de business-ul tău!

Industria social media se bazează pe coerență și consistență! Algoritmul Facebook, Instagram și Twitter creează cronologia audienței tale pe baza tipului de conținut pe care îl preferă sau pe care este cel mai probabil să-l aprecieze.

Reacții = Click-uri = Bugete investite, astfel încât platformele sociale vor reduce vizibilitatea paginii tale, dacă nu postezi în mod consecvent și te vor recompensa cu „timp de difuzare” digital în feed-ul publicului, dacă vei posta conținut de calitate.

Dacă ești prea insistent și agresiv pe rețelele sociale cu mesaje promoționale excesive, cele 10 postări pe zi vor duce la scăderea rank-ului tău SERP (Search Engine Results Pages)

Scopul nostru?
Să facem parte din povestea ta folosind content de calitate, diversificat pentru personalitatea business-ului tău.
https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/03/Artboard-–-21.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/03/Artboard-–-17-1-640x640.png

Content uman și unic pentru afaceri umane!

Ușor

După crearea contului tău Social Genio și achiziționarea planului dorit, poți să consideri treaba pusă pe roate! În maxim trei zile, călătoria ta către o identitate online poate începe, iar tu poți uita de social media!

Preț accesibil!

Marketingul poate fi nejustificat de scump, dar suntem aici pentru a schimba acest lucru. Planurile noastre încep de la doar 82€ pe lună, potrivite pentru orice tip de business.

Personalizat

Agențiile digitale tind să transforme multe dintre serviciile standard în costuri extra. Tocmai din acest motiv, poți menține constant legătura cu specialistul tău în Social Media.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Planuri Social Media

https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/05/Abonamente_Early-Bird-01-1-320x231.png
125$ /lună
Chill
  • 3 postări/săptămână
  • 1 infografic custom/lună
  • 30 de zile banii înapoi garantat
190$ /lună
Intense
  • 5 postări/săptămână
  • 2 postări video/lună
  • 30 de zile banii înapoi garantat
280$ /lună
Pro
  • 7 postări/săptămână
  • postări video săptămânale
  • Social Media Expert
  • 30 de zile banii înapoi garantat
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Planurile Social Media includ:

ChillIntensePro
Numărul de postări357
Boost Postări1/pe săptămână2/săptămână
Canale*fb* *ig* *li* *twt**fb* *ig* *li* *twt**fb* *ig* *li* *twt*
Personalizare pentru fiecare rețea 1 Rețea 2 Rețele Toate Rețelele
Grafică personalizată (ex Infographic)1/lună2/lună1/săptămână
Video2/lună1/săptămână
Ștergerea comentariilor negative
Specialist Social Media Familiarizat cu nișa ta Familiarizat cu nișa ta Expert pe nișa ta
Editări săptămânale 3 4 5
Implementarea intervalului de editări5 zile lucrătoare3 zile lucrătoare 2 zile lucrătoare
Gif-uri
Imagini
Ton personalizat al vocii
Research săptămânal
Hashtag-uri
Asistență tehnică pe E-mail, Whatsapp, E-mail, Whatsapp E-mail, Whatsapp
Strategy Call Lunar Bilunar Săptămânal
https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/03/Artboard-–-23.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

STARTER PACK

Pentru conturi de social media la început de drum
STARTER PACK - 250 $/lună
✔3 postări/săptămână
✔1 campanie de creștere dedicată
✔30 de zile banii înapoi garantat
STARTER PACK (5000 x 5000 px)
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Starter Pack-ul include:

ChillIntensePro
Plan Postări Chill 3 postări/săptămână
Boost Postări
Canale*fb* *ig* *li* *twt*
Personalizare pentru fiecare rețea 1 Rețea
Grafică personalizată (ex Infographic) 1/lună
Video
Ștergerea comentariilor negative
Specialist Social Media Familiarizat cu nișa ta
Editări săptămânale 3
1 campanie Ads Management Chill 5 reclame/lună
Canale*fb* *ig*
Asistență tehnică pe E-mail, Whatsapp,
Strategy Call Lunar
https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/03/Artboard-–-23.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Cum funcționează

Tehnologie utilizată spre folosul oamenilor!

Tot ce ai nevoie este în contul tău de client la doar 1 click distanță Toate informațiile le ai în istoric și asistență pe chat. Economisești și timp, și bani!

1. Achiziționează un plan de Social Media

După ce îți faci un cont și achiziționezi un plan, ești aproape gata. Vei primi automat un e-mail de integrare în care vei programa o întâlnire cu specialistul tău Social Media și vei primi instrucțiunile pentru a ne oferi acces în conturile tale de socializare. Nu îți face griji, suntem aici pentru a te ajuta la fiecare pas!
https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/04/Artboard-–-26-640x380.png

2.Analiză& Strategie

Ne îndreptăm spre asta! Vom începe imediat să analizăm activitatea ta socială și comportamentul consumatorilor tăi și vom face cercetări paralele în industrie. Ne pregătim pentru un început proaspăt și puternic pentru a maximiza potențialul afacerii tale!

3.Întâlnire Onboarding

A doua zi Specialistul tău Social Media desemnat este gata să îți audă povestea și să îți dezvolte business-ul. Acesta îți va prezenta o listă de sugestii și te va ține la curent în mod constant. Ne concentrăm pe conținut personalizat, specific afacerii tale, astfel încât să cunoaștem perspectiva ta deoarece este extrem de important pentru noi. Va trebui doar să răspunzi la câteva întrebări, pentru a te asigura că suntem 100% gata să începem să creăm.
https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/04/Artboard-–-27-640x380.png

4.Aprobare & Feedback

O comunicare bună este esențială pentru Specialiștii noștri Social Media, astfel încât procesul de aprobare este esențial în parteneriatul nostru. La începutul fiecărei săptămâni, vei primi calendarul Social Media. Asigura-te că îl aprobi sau că dai feedback specific cu privire la modificările dorite, astfel încât să îl putem pune în funcțiune. Nu îți faceți griji, vei primi momento-uri constante și poți rezerva o întâlnire cu Specialistul Social Media pentru interacțiuni mai directe.

5.Enjoy

Viața este bună atunci când nu trebuie să îți faceți griji cu privire la faptul că business-ul tău crește online. Îți oferim ajutorul și lucrăm pentru tine, în timp ce tu vei avea mai mult timp să te concentrezi asupra afacerii tale. Vom ține pasul cu noutățile digitale!
https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/04/Artboard-–-25-640x380.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/03/Artboard-–-11.png

Programează un call

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Întrebări la care avem deja răspunsuri

Pot să îi propun modificări Social Genie-ului meu?

Tu ești prima sursă de informații când vine vorba de business-ul tău. Ne bucurăm să avem acces la informațiile pe care ni le dai despre business-ul tău, motiv pentru care poți urca în Fișierele Clientului toate informațiile pe care le consideri relevante și pe care vrei să le folosim. La începutul fiecărei luni ai o întâlnire cu SM-ul tău pentru a conveni asupra direcției lunare. În plus, în fiecare săptămână poți adăuga evenimente viitoare, postări interesante, articole, fotografii noi, orice ți se pare interesant. Nu îți face griji, fiecare calendar de social media este aprobat de tine! Simplu, uman, digitalizat!

Ce tip de conținut primesc?

Calendarul tău de social media este conceput pentru personalitatea brandului tău. Specialistul tău în social media va crea conținut divers cu videoclipuri, imagini și texte adaptate publicului tău! Conținut fresh și documentat pentru o strategie pe termen lung care îți va crește organic contul!

Ce pot edita într-o postare?

Comunicarea clară este esențială, așa că va trebui să ne oferi feedback specific despre modificările pe care le dorești de la tonul vocii, cuvinte specifice, imagini. Cu cât ești mai exact în feedback, cu atât îmbunătățim calitatea comunicării noastre și viteza de implementare.

Ce se întâmplă dacă depășesc limita de 3 editări?

Poți reduce numărul de editări disponibile pentru săptămâna viitoare sau poți plăti o taxă suplimentară de $10 pentru fiecare editare suplimentară. Conform planului dorit, am avut grijă să îți oferim posibilitatea de a face o cantitate rezonabilă de modificări.

Când pot programa un call?

Poți solicita un call cu un Social Genie, dacă simți că trebuie să discuți cu un specialist în social media sau dacă dorești pur și simplu să ne cunoști întâi. În calitate de client activ, vei avea 15 minute dedicate săptămânal cu specialistul tău pentru că vrem să ne asigurăm că avem timp și de interacțiune umană.

Folosiți boți pentru crearea de conținut în masă?

Folosim instrumente de documentare și automatizare care ne ajută specialiștii să livreze materiale cât mai personalizate pentru business-ul tău. SM-ul tău este mintea din spatele calendarului de social media, întotdeauna! Susținem ferm creativitatea și conținutul uman care atrage oameni reali!

De ce includeți boost post-uri în toate abonamentele?

Platformele de social media sunt o industrie! Reach-ul organic este ineficient fără o postare săptămânală care poate pune conținutul tâu sub lumina reflectoarelor digitale! În acest fel, vom apărea mai des în feed-ul publicului tău și vom ajunge la mai mulți oameni. Bugetul de boost post-uri nu este inclus in pachete. Acesta este decis de client, în funcție de suma pe care dorește să o investească în promovare. Boost post-urile nu includ setarea/crearea unui cont de ads, aceasta este responsabilitatea clientului. Desigur, un Social Genio te poate ajuta daca alegi acest extra-serviciu din contul de client.

Ce tipuri de vizualuri folosim?

Folosim doar videoclipuri și imagini stock, precum și ilustrații standard sau personalizate, în funcție de abonamentul ales. Sfătuim orice business să își încarce propriile poze în contul de client. Doar așa poate Social Genio-ul tău să creeze o prezență online reală și credibilă pentru urmăritori. În unele industrii, precum în HORECA, dacă nu avem imagini reale, impactul postărilor va fi afectat semnificativ. Recomandăm crearea unui folder cu poze proprii pentru fiecare tip de client.

https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/03/Artboard-–-24.png
https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/03/footer-logo.png

We believe the future of social media content is human! Our social genies are a mix of local writers &international marketing experts that work together to offer you the best digital presence! No bots involved, daily posting, consistent approach!

[email protected]

Connect

Keep up to date with the latest news and offers from Social Genio, simply subscribe with your email address.

bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image