fbpx
 

Servicii Copywriting

Economisește timp& bani cu un serviciu complet.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Copywriting Add-Ons

De la doar 79$ pe lună.
https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/03/Artboard-–-21-160x160.png

Copywriting-ul necesită o gândire către viitor care să îți ajute business-ul să își dubleze ratele de conversie. Optimizarea pentru motoarele de căutare poate face rău afacerii tale dacă nu este făcută cum trebuie, motiv pentru care materialele tale trebuie să fie optimizate atât pentru utilizatori, cât și pentru motoarele de căutare.

Exact asta pregătim pentru tine: de la newslettere, template-uri pentru e-mail, AdCopy și materiale promoționale pentru site-ul tău, toate sunt în pachetele de Content Marketing, din care poți alege ceea ce crezi că ai nevoie.

Scopul nostru?
Să îți prezentăm business-ul tău pe Social Media, într-un mod profesionist cu o prezență constantă!
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/03/Artboard-–-17-1-640x640.png

Fii mai vizibil în online!Beneficii add-ons

Folosește-te de content pe social media pentru a crea un impact. Dacă postările tale ies din tipar și produsele pe care le oferi sunt excepționale, dar reach-ul și interacțiunea îți lipsesc, asta înseamnă că audiența căreia vrei să te adresezi nu are acces la business-ul tău. Conectează-te cu oamenii potriviți, rapid și fară bătăi de cap!

Social Genie dedicat

După achiziția oricărui serviciu pe Social Genio, un specialist social media va fi acolo să îți asculte povestea, dar și întrebările. Comunici cu un singur specialist care este mereu pregătit să răspundă la toate întrebările tale.

Accesibil ca preț

Marketingul poate fi nejustificat de scump, dar suntem aici să schimbăm asta. Planurile noastre încep de la doar 74€  pe lună, potrivite pentru orice tip de business.Pachete personalizate pentru nevoi diferite!

Un abonament lunar, fără contract pe termen lung.

Agențiile de digital tind să transforme multe din serviciile standard în costuri extra. Din acest motiv deții controlul direct pentru ceea ce plătești. Transparent, corect, fără obligații în plus.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Servicii copywriting Pachete& Oferte

Ne propunem să îți livrăm materiale care să aibă impact în online!
79$
Ads Copy
One time
 • Până la 300 de cuvinte
 • Content Strategy
 • Titluri incluse
130$
Content promoțional
One-Time
 • Până la 1000 de cuvinte
 • Newsletter
 • E-mail templates: sales
 • Broșuri, Pliante
130$
Descrierea produselor
One-Time
 • Până la 1500 de cuvinte
 • Copy clar, structurat
 • SEO-Friendly
Personalizat
Content pentru website
One Time
 • Până la 2000 de cuvinte
 • SEO Friendly
 • Structura website inclusă
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Pachete

Ads CopyPromotional ContentProduct DescriptionWebsite Content
Până la 300 de cuvintePână la 1000 de cuvintePână la 1500 de cuvintePână la 2000 de cuvinte
Strategie de ContentNewsletter, Template-uri de E-mailCopy clar și structuratStructura site-ului web inclusă
Titluri incluseContinut pentru Brosuri si FlyereSEO FriendlySEO Friendly
Specialist Social Media
Suport pe E-mail, Whatsapp, Zoom E-mail, Whatsapp, Zoom E-mail, Whatsapp, ZoomE-mail, Whatsapp, Zoom
https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/03/Artboard-–-23.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Cum funcționează

Social Genio pas cu pas

1. Achiziționezi un pachet de copywriting

Odată ce ai creat un cont și ai achiziționat un plan, ești aproape gata. Vei primi un mail de onboarding prin care vei putea programa prima întâlnire cu noi - tot acolo vei avea și instrucțiunile de care ai nevoie, pentru că vrem să te ajutăm la fiecare pas!

2. Analiză& Strategie

Ne apucăm de treabă! Vom începe să analizăm activitatea site-ului tău, precum și caracterisicile audienței tale, efectuând o cercetare de piață pe industria ta. Ne pregătim să pornim în forță, astfel încât să îți aducem afacerea la potențialul ei maxim.

3. Onboarding

Următoarea zi, primești un Social Genie pregătit să asculte povestea business-ului tău și să îl crească împreună cu tine! Îți vom prezenta toate strategiile posibile pentru tine, astfel încât alegem totul împreună. Tu primești materiale personalizate pe industria în care activezi, iar noi vrem expertiza ta de până acum. Odată ce răspunzi la câteva întrebări, ne punem pe treabă!

4. Feedback și aprobare

Comunicarea este importantă pentru specialiștii noștri, motiv pentru care fiecare aprobare este esențială. Asigură-te că aprobi strategia propusă, precum și textele și imaginile, iar atunci când dorești schimbări în acestea, fii cât mai explicit. Nu-ți face griji - îți vom trimite notificări pentru toate, iar la orice moment poți cere un call cu noi.

5. Enjoy

Viața e mai bună când nu trebuie să-ți faci griji despre cum se descurcă brand-ul tău în online. Tu ai tot timpul de care ai nevoie să te ocupi de afacerea ta în viața reală - ne ocupăm noi de cea digitală!
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/03/Artboard-–-11.png

Programează un call

De câte ori ai nevoie să comunici direct cu oamenii și nu cu platforma, poți să programezi un call în care să ne vezi. Fie că ai nevoie de ajutor cu un cont deja activ, un plan pe care vrei să îl adaugi sau întrebări pre-achiziție, suntem aici să îți răspundem la toate întrebările.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Întrebări la care avem deja răspunsuri

1. Pot să sugerez cuvinte cheie pentru copywriting?

Desigur – avem nevoie de perspectiva ta pentru că la urma urmei, scriem despre afacerea ta. Întâlnirea noastră de onboarding ne va ajuta să înțelegem mai bine ce reprezintă afacerea ta, dar dacă simți că vrei ca anumite cuvinte sau fraze să se regăsească în texte, ne poți spune și vom ține cont de acestea.

2. Pot să citesc materialele scrise de voi pentru a vedea dacă vreau ceva modificat?

Imediat ce avem textele pentru tine, vei avea o notificare pe mail legată de acestea – avem nevoie de aprobarea ta la fiecare pas, deci asigură-te că verifici tot ceea ce urcăm în contul tău de client. Avem nevoie de feedback constant și, când este cazul, de cerințe clare legate de ceea ce dorești să schimbăm.

3. Scrieți materiale optimizate SEO?

Da. Înțelegem importanța optimizării pentru motoarele de căutare, motiv pentru care cercetăm industria afacerii tale înainte să ne apucăm de scris. Toate materialele noastre sunt optimizate SEO, astfel încât să poți ajunge la oameni într-un mod cât mai organic.

4. Când pot programa un call?

Dacă simți că trebuie să purtăm o discuție înainte de a cumpăra un plan, e perfect să planifici un call. Îți vom explica întregul proces de creație și, după achiziționarea planului pe care îl dorești, vom continua să ne auzim în call-uri săptămânale de doar 15 minute.

5. Folosiți automatizare și bots pentru crearea materialelor?

Ce folosim sunt instrumente de cercetare și automatizare care ne ajută să personalizăm ceea ce livrăm exact pe modelul business-ului tău. Cu toate acestea, credem că dacă vrei un public real, content-ul trebuie și el să fie la fel, motiv pentru care specialiștii noștri Social Media scriu tot ceea ce primești. Comunicăm către comunități, nu către rețele de socializare.

https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/03/Artboard-–-24.png
https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/03/footer-logo.png

We believe the future of social media content is human! Our social genies are a mix of local writers &international marketing experts that work together to offer you the best digital presence! No bots involved, daily posting, consistent approach!

[email protected]

Connect

Keep up to date with the latest news and offers from Social Genio, simply subscribe with your email address.

bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image