fbpx
 

Ads Management

59% din consumatorii globali utilizează social media ca o sursă de inspirație pentru achizițiile lor. Afacerea ta este prezentă?
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Ads Management

De la doar 215$ pe lună.

Știai că doar 6% din postările tale de pe Facebook ajung la audiența ta fără o campanie de ads în paralel?

Industria de ads este principala sursă de profit pentru Facebook și Google. Asta înseamnă că deși ai putea avea conținut calitativ pe profilurile tale de social media, fară trafic constant și campanii de like-uri, impactul tău va fi minimal comparativ cu potențialul tău real.

Începutul este mai ușor decât ai crede, dar asta și pentru că sunt câteva greșeli comune la fel de ușor de făcut. Ceea ce trebuie să faci este să investești timp pentru a crea o strategie pentru campania ta, pentru a identifica targetarea potrivită și pentru a monitoriza și optimiza constant campaniile de-a lungul timpului.

Din acest motiv suntem aici să te ghidam în călătoria ta digitală! Planurile noastre de management pentru ad-uri te vor ajuta în a te asigura că afacerea ta rămâne relevantă și prezentă în feed-ul audienței tale, în ciuda competiției din mediul online ce crește constant.

Ce urmărim?
Micșorarea costurilor și maximizarea rezultatelor pentru brand-ul tău, în timp ce stăm cu ochii pe ROAS(rentabilitatea cheltuielilor publicitare)!
https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/03/Artboard-–-21.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/03/Artboard-–-17-1-640x640.png

Îmbunătățește vizibilitatea ta în online!Poți face algoritmii să îți propulseze produsul în feed-ul audienței tale.

Folosește-te de content pentru a avea impact. Dacă postările tale ies din tipar și produsele pe care le oferi sunt excepționale, dar reach-ul și interacțiunea îți lipsesc, asta înseamnă că audiența căreia vrei să te adresezi nu are acces la business-ul tău. Conectează-te cu oamenii potriviți, rapid și fară bătăi de cap!

Ușor

După crearea contului tău Social Genio și achiziționarea planului dorit, poți să consideri treaba pusă pe roate! În maxim trei zile, călătoria ta către o identitate online poate începe, iar tu poți uita despre eventualele griji digitale.

Preț accesibil!

Marketingul poate fi nejustificat de scump, dar suntem aici pentru a schimba acest lucru. Planurile noastre pornesc de la 195€ pe lună, astfel încât să se poată mula pe orice tip de afacere.

Personalizat

Agențiile digitale tind să transforme multe dintre serviciile standard în costuri extra. Ne mândrim cu faptul că materialele noastre primesc un ton personalizat pentru fiecare business de care ne ocupăm. Tocmai din acest motiv, poți menține constant legătura cu specialistul tău în Social Media.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Ads Pachete& Oferte

Îți livrăm ad-uri fresh care să producă un impact puternic!
215$ /lună
Chill
 • 1 campanie inclusă
 • Targetare de bază
 • Rapoarte lunare
 • 30 de zile banii înapoi garantat
345$/lună
Intense
 • 2 campanii cu targetare de bază
 • Rapoarte lunare
 • 30 de zile banii înapoi garantat
575$/lună
PRO
 • 3 campanii cu targetare avansată
 • Ad Specialist Expert
 • Rapoarte săptămânale
 • 30 de zile banii înapoi garantat
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Ads Management

ChillAdvancedPro
Numărul de campanii123
Vizualuri per campanie 3 5 7
Nivel targetare Basic BasicAdvanced
Ads imagini/carusel
Video scurte incluse
Creare ads - Texte & Titluri
Buget de campanie recomandat
Optimizări săptămânale
Ads Specialist
Canale *fb* *ig* *fb* *ig* *fb* *ig*
Rapoarte Lunar Lunar Săptămînal
Asistență pe E-mail, Whatsapp, Zoom E-mail, Whatsapp, Zoom E-mail, Whatsapp, Zoom

*Doar campanii de brand awareness și creștere a vizibilității paginii. Nu sunt disponibile pachete de lead generation sau sales în cadrul acestei secțiuni.

https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/03/Artboard-–-23.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Cum funcționează

– ghidul pas cu pas

1. Achiziționează un plan de ads management.

Odată ce ai contul creat și planul achiziționat, ești aproape pregătit. Vei primi automat un email de onboarding, unde îți vei putea programa o întâlnire cu specialistul tău în Ads și vei avea instrucțiunile de care ai nevoie pentru a ne da acces de partener în contul tău de Google Analytics și în cel de advertising. Suntem aici să te ajutăm la fiecare pas.
https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/04/Artboard-–-26-640x380.png

2. Analiza website-ului și a strategiei

Tu ai completat pașii necesari, noi ne apucăm de treabă! Vom începe imediat să îți analizăm activitatea site-ului și comportamentul tipic al consumatorilor cărora te adresezi, făcând și o cercetare paralelă de industrie. Ne pregătim pentru un start nou, puternic, pentru a ne asigura că vom maximiza potențialul afacerii tale.

3. Întâlnirea de onboarding

Următoarea zi, SM-ul tău va fi pregătit să audă povestea ta și a afacerii tale pentru a începe creșterea acesteia. Îți vom prezenta posibile strategii pe care le putem pune în aplicare pentru business-ul tău, astfel încât să o alegem împreună pe cea mai bună și să începem. Ne concentrăm pe materiale personalizate, care să fie specifice pentru afacerea ta, astfel încât îți poți da seama că perspectiva ta este vitală pentru noi. Tot ce trebuie să faci este să răspunzi la câteva întrebări, pentru a fi siguri că suntem 100% pregătiți pentru creație.
https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/04/Artboard-–-27-640x380.png

4. Aprobare și Feedback

Comunicarea bună este importantă pentru specialiștii noștri Social Media, așadar aprobarea ta este esențială în colaborarea pe care o vom avea. Asigura-te că aprobi strategia și că, atunci când situația o cere, schimbările pe care le dorești sunt descrise într-un mod specific, astfel încât lucrurile să se miște cât mai repede de ambele părți. Nu-ți face griji - îți vom trimite notificări să-ți amintim ce e de verificat și poți programa oricând un call cu noi dacă ai nevoie de interacțiune mai directă.

5. Lansarea

Odată ce avem aprobarea ta, vom seta campania și o vom lansa în lumea digitală. Nu-ți face griji - vom fi chiar lângă ea. Totuși, ține cont că primele șapte zile de campanie sunt zilele de optimizare, în care algoritmii încă învață. Această fază inițială ne ajută să învățăm din datele pe care le preluăm prin Analytics.

6. Monitorizare și Optimizare

La fiecare trei zile, suntem pregătiți să modificăm campaniile tale după cele mai bune practici în digital marketing. Suntem constant aici pentru a monitoriza campaniile, ceea ce ne ajută să le îmbunătățim și să îți maximizăm rezultatele.

7. Enjoy

Știm că viața e mai bună când nu trebuie să-ți faci griji despre cum se descurcă afacerea ta în online. Ne ocupăm noi de asta pentru tine, iar ție îți rămâne timp să te ocupi de tot ce îți necesită atenția în mod normal. Te trecem noi prin digital!
https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/04/Artboard-–-25-640x380.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/03/Artboard-–-11.png

Planifică un call!

Când ai nevoie de o discuție, nu ezita să planifici un call cu noi. Indiferent că este vorba de pachetul pe care îl ai la momentul actual, un pachet nou pe care vrei să îl adaugi sau câteva întrebări pe care le ai înainte să ne încerci pachetele, suntem aici să răspundem la toate întrebările tale.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Întrebări la care avem deja răspunsul

1. Oferiți servicii complete pentru Ads Management?

Da, ne ocupăm de întregul proces, de la strategie, la partea creativă și optimizare. În funcție de planul ales, ai acces la creații video, imagini și carusel.

2. Cât de rapid poate fi planul meu pus în aplicare?

Trei zile lucrătoare, atât timp cât urmezi solicitările noastre de comunicare și răspunzi în aceeași zi la opiniile specialiștilor noștri. Suntem concentrați pe rezultate imediate, chiar din secunda în care achiziționezi planul care ți se potrivește.

3. Cine monitorizează campaniile?

Specialistul tău în Ads folosește instrumente automatizate pentru a avea o imagine cât mai detaliată despre datele pe care le putem analiza. Ne concentrăm pe a minimiza costurile/obiectiv în timp ce îți maximizăm rezultatele.

4. Când pot programa un call?

Poți programa o întălnire înainte de a achiziționa planul de ads management dacă simți că ai nevoie să vorbești personal cu un Specialist Social Media sau pur și simplu dacă vrei să stăm de vorba. În calitate de client activ, vei avea 15 minute dedicate săptămânal cu specialistul tău SM pentru că vrem să ne asigurăm că avem o interacțiune umană constantă.

5. Folosiți automatizări pentru crearea de conținut?

Folosim instrumente de documentare și automatizare care ne ajută specialiștii să livreze materiale cât mai personalizate pentru business-ul tău. În spatele articolelor pe care le vom scrie ne aflăm însă doar noi, pentru că suntem ferm convinși că ceea ce trebuie să fie citit de oameni trebuie și să fie scris de oameni, astfel încât să comunicăm direct către comunitatea ta, nu să livram reclame standard.

6. Exista un buget minim pentru o campanie?

Nu. Bugetul de campanie, care este separat de taxa noastră de management, este suma pe care tu dorești să o investești pe platformele de socializare. Cu toate acestea, îți vom face recomandări pe baza cărora poți afla care este suma minimă pe care o poți cheltui pentru a genera rezultate.

7. Pe ce platforme putem pune reclamele tale?

Principalele sunt Facebook, Instagram, dar suntem mai mult decât deschiși să îți extindem business-ul către alte rețele. Dă-ne un telefon pentru un plan personalizat.

7. Ce tipuri de vizualuri folosiți?

Folosim doar videoclipuri și imagini stock, precum și ilustrații standard sau personalizate, în funcție de abonamentul ales. Sfătuim orice business să își încarce propriile poze în contul de client. Doar așa poate Social Genio-ul tău să creeze o prezență online reală și credibilă pentru urmăritori. În unele industrii, precum în HORECA, dacă nu avem imagini reale, impactul postărilor va fi afectat semnificativ. Recomandăm crearea unui folder cu poze proprii pentru fiecare tip de client.

https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/03/Artboard-–-24.png
https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/03/footer-logo.png

We believe the future of social media content is human! Our social genies are a mix of local writers &international marketing experts that work together to offer you the best digital presence! No bots involved, daily posting, consistent approach!

[email protected]

Connect

Keep up to date with the latest news and offers from Social Genio, simply subscribe with your email address.

bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image