fbpx
 

Portofoliu

New Edu - Platformă de Educație online

Testimonial New Edu

Testimonial New Edu

"Social Genio a însemnat exact soluția de care noi aveam nevoie: o prezență constantă pe rețelele de socializare și comunicarea transparentă către clienți fără un schimb permanent de idei și opinii între noi și o agenție de marketing, așa cum se întâmpla în trecut. Platforma simplifică mult colaborarea, noi încărcăm materiale (fotografii, video-uri și graficul aparițiilor/informărilor relevante) și echipa Social Genio se ocupă de restul! ”

New Edu este un centru de pregătire contemporan, sincer dar competitiv, prietenos dar puternic tehnologizat, în care primează umanitatea și colaborarea între colegi, cadru didactic și elevi. 

Respectă cu strictețe câteva principii de educație: permit accesul tinerilor la o pregătire în condiții moderne așa cum merită fiecare în secolul XXI și oferim încredere fiecăruia – datoria New Edu fiind să identifice tipologia individuală și să acționeze în consecință, să consolideze un mediu de colaborare între profesori și elevi, mici grupuri în care se vor discuta și dezbate diferite probleme.

Facebook Instagram

Soulver - Aplicație de mental health

Testimonial Soulver

Testimonial Soulver

"Lucrăm cu Social Genio de 5 luni și probabil vom rămâne mult timp împreună în această aventură a antreprenoriatului.
Ne plac în mod special: ușurința cu care comunicăm, disponibilitatea echipei, faptul că au înțeles rapid ce ne dorim și chiar au venit în întâmpinarea noastră cu propuneri atractive, prețurile convenabile, faptul că lucrăm cu profesioniști adevărați și asta ne ajută să ne focusăm pe dezvoltarea business-ului, not to mention că oamenii sunt foarte foarte cool.”

Soulver este o aplicație de smartphone și desktop care își propune să aducă psihoterapia și consilierea pe probleme emoționale mai aproape de cei care au nevoie de ajutor. Misiunea noastră este să facem terapia accesibilă și la îndemână, la un cost rezonabil și accesibil pentru cât mai mulți oameni care au, astfel, șansa la o viață mai împlinită și mai sănătoasă.

Facebook Instagram

AltEd Teachers - Platformă online de cursuri

Testimonial AltEd

Testimonial AltEd

"Pentru un antrepenor la inceput de drum, sprijinul pe care il ofera cei de la Social Genio este de nepretuit! In loc sa ne stresam cateva ore pe saptamana cu ce si cat de des si pe ce platforma sa postam, lasam totul pe mainile lor si suntem foarte multumiti. Iar costul abonamentului este usor de incadrat in orice buget, oricat de limitat. Recomand!.”

PORTOFOLIU SOCIAL GENIO

https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/03/footer-logo.png

We believe the future of social media content is human! Our social genies are a mix of local writers &international marketing experts that work together to offer you the best digital presence! No bots involved, daily posting, consistent approach!

[email protected]

Connect

Keep up to date with the latest news and offers from Social Genio, simply subscribe with your email address.

bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image