fbpx
 

Community Management

Economisește până la 50 de ore pe lună cu un pachet de gestionare a comunității! Sunt mai mult de 2 zile pe lună pe care le poți investi în afacerea ta. Cumpără un pachet comunitar la prețul unui instrument, dar cu avantajele unei interacțiuni umane reale!
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Social Media Management

Doar de la 125$ pe lună.

Asigură-te că brandul tău comunică într-un mod uman și că interacțiunea ta cu potențiali clienți și parteneri este personală. 90% din feed-ul utilizatorilor este format din postări cu care aceștia au interacționat deja, iar mare parte din interacțiune are loc pe feed. Este necesar să ai o prezență constantă și reală.

Să gestionezi comunitatea de pe Facebook, Instagram și Twitter este una dintre cele mai benefice modalități de a îți aduce urmăritori noi de calitate, fiind o parte importantă din strategia de marketing a companiei tale. Desigur, asta poate dura ceva timp. Gestionarea comunității este la bază doar despre relații. Când te implici în relația cu urmăritorii tăi și te concentrezi pe construirea unor relații reale, poți construi un brand care să se conecteze cu adevărat cu oamenii.

3.6 miliarde de oameni de pe tot globul se bazează pe social media pentru entertainment, cumpărături, călătorii și sfaturi de beauty. Fă-ți business-ul diferit!

Ce urmărim?
Să facem parte din povestea ta cu conținut de înaltă calitate, diversificat pentru personalitatea business-ului tău.
https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/03/Artboard-–-21.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/03/Artboard-–-17-1-640x640.png

Conectează-te și interacționează cu publicul tau!

Transformă comunicarea afacerii tale cu potențiali clienți și parteneri într-o comunicare reală și o interacțiune personală.

Ușor

După crearea contului tău Social Genio și achiziționarea planului dorit, poți să consideri treaba pusă pe roate! În maxim trei zile, călătoria ta către o identitate online poate începe, iar tu poți uita despre eventualele griji digitale.

Accesibil ca preț

Marketing-ul poate fi nejustificat de scump, dar suntem aici să schimbăm asta. Planurile noastre pornesc de la 74€ pe lună, potrivite pentru orice tip de afacere.

Personalizat

Agențiile de digital tind să transforme multe din serviciile standard în costuri extra. Ne mândrim cu faptul că materialele noastre oferă un ton personalizat pentru fiecare business de care ne ocupăm.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Community management
Pachete& Oferte

Angajamentul nostru este de a oferi interacțiuni fresh și reale la un preț avantajos.
125$/lună
Chill
Până la 100 de interacțiuni/săptămână
  • Urmăritori Organici
  • Strategie de Content Curation
  • Rambursare garantată în 30 de zile
190$ /lună
Intense
Până la 200 de interacțiuni/săptămână
  • Gestionarea căsuței de e-mail
  • Strategie de Reposting
  • Rambursare garantată în 30 de zile
280$ /lună
Pro
Până la 300 interacțiuni/săptămână
  • Interacțiuni B2B&B2C
  • Gestionarea căsuței de e-mail
  • Rambursare garantată în 30 de zile
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Pachetul Community Management include:

ChillIntensePro
Inițiere de Conexiuni1 acțiune/săptămână2 acțiuni/săptămână3 acțiuni/săptămână
Content Curation DaDaDa
Gestionarea mesajelor în Inbox Limită de 30 de mesaje/săptămână. Limită de 60 de mesaje/săptămână.Limită de 100 de mesaje/săptămână.
Comentarii& Reactii către potențiali cliențiDaDaDa
Comentarii& Reactii către potențiali parteneriXDaDa
Reply frecvent1 zi/săptămână 3 zile/săptămână 5 zile/săptămână
Strategia de Selectare a Grupurilor*fb**fb**fb*
Distribuire Postare 1 postare/săptămână 2 postări/săptămână 4 postări/săptămână
Repost la Stories X 5 repost/săptămână 7 repost/săptămână
Negative Content curation DaDaDa
Specialist în Social Media DaDaDa
Suport pe E-mail, Whatsapp, Zoom E-mail, Whatsapp, Zoom E-mail, Whatsapp, Zoom
Canale *ig*, *fb**ig*, *fb**ig*, *fb*
https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/03/Artboard-–-23.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Cum funcționează

Ești live și prezent în social media în maxim trei zile!

1. Achiziționezi un plan de management

Odată ce îți faci cont și achiziționezi un plan ești aproape gata. Vei primi automat un email unde va trebui să îți programezi o întâlnire cu specialistul tău SM și vei primi instrucțiuni pentru a ne da acces în contul tău Google Analytics. Stai fără griji, suntem aici să te ajutăm la fiecare pas!
https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/04/Artboard-–-26-640x380.png

2. Onboarding

Următoarea zi specialistul tău SM este gata să îți audă povestea și să îți crească afacerea. Specialistul SM îți va prezenta o listă de propuneri și întrebări pentru a putea să îți cunoască brandul mai bine. Ne concentrăm pe a crea content personalizat, specific pentru afacerea ta, deci pentru noi este important procesul de cunoaștere.
Trebuie să răspunzi doar la câteva întrebări pentru a fi 100% siguri că ne putem apuca de creat.
https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/04/Artboard-–-27-640x380.png

3. Strategie Community Management

A doua zi vei avea în contul tău strategia pentru prima lună, gata să fie aprobată! Bazată pe întâlnirea onboarding și cercetarea noastră amănuțită, vom crea o strategie personalizată conform planului pe care l-ai ales, astfel fiind siguri că îți oferim un angajament divers specific brandului tău.

4. Aprobare& Feedback

Pentru specialiștii SM, cheia succesului este comunicarea, deci procesul de aprobare este esențial în parteneriatul nostru. Asigură-te că îți place conținutul sau dă-ne un feeback cu schimbările pe care le dorești pentru a ne apuca de treabă. Stai fără griji, vom trimite remindere constante și poți întotdeauna să programezi o întâlnire cu specialistul tău SM pentru mai multă interacțiune directă.

5. Enjoy!

Viața este frumoasă - nu trebuie să îți faci griji pentru creșterea brandului tău online. Te ajutăm noi și facem treaba în locul tău, pentru a avea mai mult timp să te concentrezi asupra afacerii tale. Avem noi grijă de munca digitală.
https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/04/Artboard-–-25-640x380.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/03/Artboard-–-11.png

Planifică o întalnire!

De fiecare dată când simți nevoia unei interacțiuni umane, nu ezita să ne contactezi. Dacă este vorba de contul tău deja activ, vrei sa adaugi unul nou sau te gândești să ne acorzi o șansa, noi suntem aici să îți răspundem la toate întrebările. Get a Social Genie today!
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Întrebări la care avem deja răspunsuri

1. De ce am nevoie de voi pentru a gestiona comunitatea mea?

În medie, antreprenorii petrec până la 15 ore pe săptămână răspunzând la comentarii și interacționând cu utilizatorii. Poți economisi acel timp pentru a-l investi în afacerea ta!

Marketingul de bază reprezintă o parte importantă în zilele noastre. Oamenii care interacționează cu alți oameni câștigă în detrimentul campaniilor plătite și automatizării, fiind răsplătiți atât de audiență, cât și de algoritmii platformei. În zilele noastre, totul se rezumă la a comunica în mod cât mai personal cu audiența ta, dar cine are timpul necesar pentru a intercționa în mod constant cu ceea ce se întâmplă în social media? Noi avem – mai mult de atât, folosim un ton personalizat, care să îți asigure urmăritori organici, relevanți, mai multe vizualizări ale profilurilor și interacțiune crescută cu brand-ul tău.

2. Cum pot măsura rezultatele pe care le produceți?

Mai pe scurt, vei avea parte de mai multe interacțiune cu brand-ul tău din partea unei audiențe relevante. Asta înseamnă și o creștere a numărului de followers, vizite pe profil și interacțiune cu postările tale de la oameni care au un interes real pentru afacerea ta și care se potrivesc cu profilul cumpărătorului/partenerului tău ideal.

Ținem foarte mult la transparență, așa că în fiecare lună vei avea disponibil un raport bazat pe interacțiunea pe care o producem, iar împreună vom discuta nevoile afacerii tale.

3. Cum de pot la orice moment să îmi upgradez, downgradez sau să îmi anulez contul?

Reciprocitatea este motto-ul nostru, împreună cu satisfacția clienților. Suntem aici să oferim asistență completă, indiferent de alegerea ta. Îți poți upgrada sau downgrada planul contului tău la orice moment.

4. Când pot programa un call?

Poți programa un call cu noi înainte de a plăti pentru un plan social media, dacă simți că trebuie să cunoști personal un Specialist Social Media sau pur și simplu dacă vrei să discutăm. În calitate de client activ, vei avea 15 minute dedicate săptămânal cu specialistul tău SM pentru că vrem să ne asigurăm că avem o interacțiune umană constantă.

5. Folosiți automatizare și bots pentru crearea de conținut?

Folosim instrumente de cercetare și automatizare care ne ajută specialiștii să livreze materiale cât mai personalizate pe afacerea ta. Specialistul tău în Social Media se află la fiecare pas în spatele planurilor pe care le primești. Credem în content-ul real care atrage oameni reali și credem în comunicarea prin comunitate, mai degrabă decât în textele standard de social media.

6. Voi deține în continuare controlul conturilor mele de social media?

Întotdeauna! Suntem parteneri în conturile tale de social media pentru a putea gestiona postările, dar controlul este deținut de tine. Fiecare postare apărută pe conturile tale este aprobată anterior de către tine – nu postăm niciodată fără aprobarea ta.

https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/03/Artboard-–-24.png
https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/03/footer-logo.png

We believe the future of social media content is human! Our social genies are a mix of local writers &international marketing experts that work together to offer you the best digital presence! No bots involved, daily posting, consistent approach!

[email protected]

Connect

Keep up to date with the latest news and offers from Social Genio, simply subscribe with your email address.

bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image