fbpx
 

Iată ce nu știai despre story-urile de pe Instagram

După cum bine știm, story-urile sunt un must-have atunci când vorbim de promovarea unui business sau al unui brand. Prin story-uri putem avea un approach mai friendly către public și putem vedea direct  care sunt preferințele acestuia.  

Pentru unii utilizatori este mai rapid și preferă să dea un singur click pentru a viziona story-urile în schimbul scroll-ului în feed, astfel va omite postările. Dar există un hack, pentru un engagment mai mare al postărilor poți redistribui postările tale pe story, astfel cei care aleg să privească doar story-urile vor afla și de cea mai recentă postare a ta.  

Pe story ai posibilitatea să fii mai creativ și să folosești tot felul de elemente funny care să atragă mai mult publicul.  

Ce elemente poți folosi în story-uri: 

-Poți adăuga gif-uri care să ilustreze elemente ce au legătură cu conținutul postărilor redistribuite.  

-Poți adăuga un sticker cu un link, pe care de asemenea îl poți redenumi cu o frază catchy, care să facă trimitere la un produs/o pagină/orice ai tu nevoie. 

-Poți realiza un colaj direct din opțiune story-urilor pe un format grid prestabilit ca și dimensiune sau poți adăuga poze din galerie la dimensiunea lor inițială  în același story, în ce ordine dorești tu. 

-Poți adăuga melodii, locații și poți da tag. 

-Poți adăuga sticker cu numărătoare inversă pentru un eveniment.  

-Poți adăuga sticker cu test, unde poți modifica întrebarea și răspunsurile, la fel poți seta un răspuns corect. În acest mod vei reîmprospăta memoria urmăritorilor sau chiar ai putea sa vezi câte au reținut despre brandul tău. 

 

Un alt element pe care poți să îl folosești în story-uri și te va ajuta să afli direct părerea publicului, sunt stickerele cu sondaje. Acestea sunt împărțite în două categorii: cu voturi Da sau Nu, glisor.  

Li se mai adaugă și stickerul cu întrebare, care te lasă să adresezi publicului o întrebare cu răspuns liber. 

Toate aceste metode te pot ajuta să ai o conexiune mai apropiată cu urmăritorii tăi și să poți vedea opinia lor directă asupra businessului tău.  

 

Pe story poți arăta mai multe detalii ale brand-ului tău, de exemplu filmulețe detaliate cu produsul pe care îl comercializezi sau un tur al locației unde se află businessul tău. 

 

Tips & tricks: 

instagram story instagram story

 

Alege un design pentru story-urile business-ului tău care să reflecte identitatea brand-ului. 

Pentru companiile care vând direct consumatorilor, momentul potrivit  pentru postat este sâmbătă la 11 dimineața și 13:00, iar cel mai consistent timp de implicare este zilnic între orele 10 și 15:00. În general cea mai bună zi este miercuri, iar cea mai proastă zi este luni. 

https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/03/footer-logo.png

We believe the future of social media content is human! Our social genies are a mix of local writers &international marketing experts that work together to offer you the best digital presence! No bots involved, daily posting, consistent approach!

[email protected]

Connect

Keep up to date with the latest news and offers from Social Genio, simply subscribe with your email address.

bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image