fbpx
 

Echipa

Descoperă echipa Social Genio!
Cunoaște echipa din spatele Social Genio! Suntem o comunitate unită de antreprenori, digital marketing specialists și profesioniști dedicați creării unui produs dedicat nevoilor IMM-urilor.
Ștefan Dumitru

Ștefan Dumitru

CEO

Ștefan crede că evoluția vine doar prin acțiune fiecăruia dintre noi și crede că Social Genio este viitorul marketingului digital pentru antreprenorii mici și mijlocii. Cu peste 15 ani experiență în industria start-up-urilor, Ștefan crede că perspeverența și dedicarea față de o idee bună fac 99% din rețeta succesului.

Alex Olteanu

Alex Olteanu

CTO

Cu peste 10 ani XP în marketing digital, Alex este fondatorul unei companii digitale de succes, Digital Advisors Team. Crede cu tărie că serviciile de tip marketplace sunt viitorul marketingului digital, Social Genio fiind pasul următor pentru antreprenorii care doresc să își eficientizeze timpul și resursele.
Ana Barbu

Ana Barbu

Social Media Manager

Iubește arta și tot ce înseamnă creație, iar moto-ul ei este "Think outside the box".
De la pictură, pasiunea și profesia de bază, a pornit cu entuziasm pe drumul graficii și al marketing-ului digital, domenii în care s-a și specializat.

Silviu Dobre

Chief Developer

Francesca Dobos

Francesca Dobos

Social Media Specialist

Este o persoană determinată să facă lucrurile cât mai bine, mai ales când vine vorba de munca la birou. Mereu dornică să învețe lucruri noi și întotdeauna își ia activitățile în serios. În timpul liber îi place să exploreze locuri noi și să petreacă timp cu prietenii.

Nicu Cretan

Nicu Cretan

Social Media Specialist

Pasionat de algoritmul Instagramului și noile tendințe în marketing-ul digital, focusat în a învăța cât mai multe despre social media și a deveni cel mai bun în acest domeniu. Mereu își planifică ce face în ziua respectivă, dar primul lucru pe care-l face, își bea cafeaua - Coffee addicted.
Gabriela Ion

Gabriela Ion

Social Media Specialist

Are o dorință mare de cunoaștere și good vibes, iar călătoriile sunt preferatele ei. Social Media enthusiast și mereu la curent cu noile tendințe, este dedicată evoluției personale și profesionale.
Ștefan Pădureț

Ștefan Pădureț

Social Media Specialist

Pasionat să afle lucrurile noi din orice domeniu, urmărește știrile în fiecare zi. Fotbalul este a doua lui ,,mamă” și singurul lucru pe care l-ar face fără încetare. Îi plac călătoriile scurte și dese și meditația în pădure. ????

https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/03/footer-logo.png

We believe the future of social media content is human! Our social genies are a mix of local writers &international marketing experts that work together to offer you the best digital presence! No bots involved, daily posting, consistent approach!

[email protected]

Connect

Keep up to date with the latest news and offers from Social Genio, simply subscribe with your email address.

bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image