fbpx
 

Postări pe Social Media 3 luni GRATUIT

Ți-ar plăcea să ai 50 de ore în plus pentru tine pe lună? Poți fi printre cei 20 de antreprenori norocoși ce vor avea parte de conținut fresh pe rețelele de socializare timp de 3 luni!
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Social Media Management

De la doar 82€ pe lună.

Pentru a beneficia de planul Social Media Chill, ce constă în 3 postări săptămânale timp de 3 luni, trebuie să ai o companie & o pagină de business.

Pentru a participa în concurs, trebuie să urmezi pașii de mai jos:

  1. Te înscrii în concurs completând datele din formularul de participare.
  2. Are loc extragerea celor 20 de câștigători prin random.org, după data de 30.03.2022.
  3. Dacă te numeri printre cei 20 de norocoși, te vom contacta pe adresa de mail din formular.
  4. Vom stabili un call de onboarding în care ne cunoaștem mai bine.
  5. Va începe transformarea în Social Media a business-ului tău!

 

Te poți înscrie până la data de 30.03.2022.

Te întrebi care sunt avantajele unui plan de postări la Social Genio?

✔ Salvezi timp și bani;
✔ Consistență în rețelele sociale;
✔ Conținut personalizat și divers;
✔ Beneficiezi de un Social Media Specialist.

Scopul nostru?
Să facem parte din povestea ta folosind content de calitate, diversificat pentru personalitatea business-ului tău.
https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2022/03/image1_721x721.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2022/03/image2_721x721.png

Înscrie-te aici!

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Întrebări la care avem deja răspunsuri

Pot să îi propun modificări Social Genie-ului meu?

Tu ești prima sursă de informații când vine vorba de business-ul tău. Ne bucurăm să avem acces la informațiile pe care ni le dai despre business-ul tău, motiv pentru care poți urca în Fișierele Clientului toate informațiile pe care le consideri relevante și pe care vrei să le folosim. La începutul fiecărei luni ai o întâlnire cu SM-ul tău pentru a conveni asupra direcției lunare. În plus, în fiecare săptămână poți adăuga evenimente viitoare, postări interesante, articole, fotografii noi, orice ți se pare interesant. Nu îți face griji, fiecare calendar de social media este aprobat de tine! Simplu, uman, digitalizat!

Ce tip de conținut primesc?

Calendarul tău de social media este conceput pentru personalitatea brandului tău. Specialistul tău în social media va crea conținut divers cu videoclipuri, imagini și texte adaptate publicului tău! Conținut fresh și documentat pentru o strategie pe termen lung care îți va crește organic contul!

Ce pot edita într-o postare?

Comunicarea clară este esențială, așa că va trebui să ne oferi feedback specific despre modificările pe care le dorești de la tonul vocii, cuvinte specifice, imagini. Cu cât ești mai exact în feedback, cu atât îmbunătățim calitatea comunicării noastre și viteza de implementare.

Ce se întâmplă dacă depășesc limita de 3 editări?

Poți reduce numărul de editări disponibile pentru săptămâna viitoare sau poți plăti o taxă suplimentară de $10 pentru fiecare editare suplimentară. Conform planului dorit, am avut grijă să îți oferim posibilitatea de a face o cantitate rezonabilă de modificări.

Când pot programa un call?

Poți solicita un call cu un Social Genie, dacă simți că trebuie să discuți cu un specialist în social media sau dacă dorești pur și simplu să ne cunoști întâi. În calitate de client activ, vei avea 15 minute dedicate săptămânal cu specialistul tău pentru că vrem să ne asigurăm că avem timp și de interacțiune umană.

Folosiți boți pentru crearea de conținut în masă?

Folosim instrumente de documentare și automatizare care ne ajută specialiștii să livreze materiale cât mai personalizate pentru business-ul tău. SM-ul tău este mintea din spatele calendarului de social media, întotdeauna! Susținem ferm creativitatea și conținutul uman care atrage oameni reali!

De ce includeți boost post-uri în toate abonamentele?

Platformele de social media sunt o industrie! Reach-ul organic este ineficient fără o postare săptămânală care poate pune conținutul tâu sub lumina reflectoarelor digitale! În acest fel, vom apărea mai des în feed-ul publicului tău și vom ajunge la mai mulți oameni. Bugetul de boost post-uri nu este inclus in pachete. Acesta este decis de client, în funcție de suma pe care dorește să o investească în promovare. Boost post-urile nu includ setarea/crearea unui cont de ads, aceasta este responsabilitatea clientului. Desigur, un Social Genio te poate ajuta daca alegi acest extra-serviciu din contul de client.

Ce tipuri de vizualuri folosim?

Folosim doar videoclipuri și imagini stock, precum și ilustrații standard sau personalizate, în funcție de abonamentul ales. Sfătuim orice business să își încarce propriile poze în contul de client. Doar așa poate Social Genio-ul tău să creeze o prezență online reală și credibilă pentru urmăritori. În unele industrii, precum în HORECA, dacă nu avem imagini reale, impactul postărilor va fi afectat semnificativ. Recomandăm crearea unui folder cu poze proprii pentru fiecare tip de client.

https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/03/Artboard-–-24.png
https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2022/03/image1_640x640.png

Content uman și unic pentru afaceri umane!

Ușor

După crearea contului tău Social Genio și achiziționarea planului dorit, poți să consideri treaba pusă pe roate! În maxim trei zile, călătoria ta către o identitate online poate începe, iar tu poți uita de social media!

Preț accesibil!

Marketingul poate fi nejustificat de scump, dar suntem aici pentru a schimba acest lucru. Planurile noastre încep de la doar 82€ pe lună, potrivite pentru orice tip de business.

Personalizat

Agențiile digitale tind să transforme multe dintre serviciile standard în costuri extra. Tocmai din acest motiv, poți menține constant legătura cu specialistul tău în Social Media.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/03/footer-logo.png

We believe the future of social media content is human! Our social genies are a mix of local writers &international marketing experts that work together to offer you the best digital presence! No bots involved, daily posting, consistent approach!

[email protected]

Connect

Keep up to date with the latest news and offers from Social Genio, simply subscribe with your email address.

bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image