fbpx
 

Reseller

Social Genio se ocupă de munca din spatele cortinei și te ajută să economisești timp în timp ce livrezi content de calitate. Odată cu tine, crește și profitul tău, fără ca tu să fii nevoit să angajezi mai mulți oameni.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Servicii Reseller

De la doar 82€ pe lună.
https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/03/Artboard-–-21-160x160.png

Social Media Management Preluat

Ai o agenție de digital și vrei să externalizezi serviciile de social media pentru clienți? Ai ajuns în locul potrivit.

Cu un sistem simplificat de plată și prețuri prestabilite la toate serviciile, scopul nostru este să îți îmbunătățim afacerea astfel încât aceasta să fie interesantă și inovatoare pentru clienții tăi indiferent de cât de mult crește competiția ta din online.

Prioritatea noastră?
Să simplificăm și să-ți oferim timp să lucrezi mai mult la business-ul tău!
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/03/Artboard-–-17-1-640x640.png

De ce să alegi un pachet de reseller?

De cele mai multe ori, agențiile mici și mijlocii sunt nevoite să își suprasolicite angajații pentru a ține pasul cu cerințele clienților și volumul de muncă. Asta poate să limiteze calitatea muncii și să nemulțumească și clienții. Externalizează către Social Genio partea de social media pentru a obține transparență, confidențialitate și content de calitate.

Social Genie dedicat

După achiziția oricărui serviciu pe Social Genio, un specialist social media va fi acolo să îți asculte povestea, dar și întrebările. În acest fel, comunici cu un singur specialist care este mereu pregătit să răspundă la toate întrebările tale.

Accesibil ca preț

Marketingul poate fi nejustificat de scump, dar suntem aici să schimbăm asta. Planurile noastre încep de la 82 pe lună, potrivite pentru orice tip de solicitare, fără a fi nevoie să angajezi o persoană în plus. Ne ocupăm noi de munca în plus!

Un serviciu în care poți plăti pe parcurs.

Ne mândrim cu faptul că oferim content specializat, folosind o abordare personală pentru fiecare business. Din acest motiv deții controlul direct pentru ceea ce plătești. Transparent, corect, fără obligații extra.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Reseller Pachete & Oferte

Ne dedicăm cu totul în a oferi un content personalizat și fresh pentru business-ul tău.
de la €82
Social Packs
În fiecare lună
  • Text & Vizualuri Incluse
  • Content fresh în fiecare zi
  • Rambursare garantată în 30 de zile
de la €82
Community Management
În fiecare lună
  • Pâna la 300 de interacțiuni/ săptămână
  • Strategie pentru followers organici
  • Rambursare garantată în 30 de zile
de la €82
Content Marketing
În fiecare lună
  • Template-uri E-mail
  • Articole Newsletter
  • Descrieri de produse
  • Rambursare garantată în 30 de zile
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Pachetele de reseller conțin:

Social Media Community Management Content Marketing
White label
Social Specialist
Suport pe E-mail, Whatsapp, Zoom E-mail, Whatsapp, Zoom E-mail, Whatsapp, Zoom
https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/03/Artboard-–-23.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Cum funcționează

Social Genio pas cu pas

1. Achiziționezi un pachet de reseller

După ce îți faceți un cont și cumperi un plan, ești aproape gata. Vei primi automat un e-mail de integrare unde vei programa o întâlnire cu Social Genie și vei primi instrucțiunile pentru o integrare eficientă. Nu îți face griji, suntem aici pentru a te ajuta la fiecare pas!

2. Analiză & Strategie

Ne apucăm de treabă! Vom începe imediat să analizăm conturile pe care dorești să le gestionăm. Ne pregătim pentru un start eficient și puternic pentru a maximiza potențialul afacerii tale!

3. Întâlnire Onboarding

A doua zi Social Genie-ul desemnat este gata să îți audă povestea și să îți dezvolte marca. Specialistul Social Media îți va prezenta posibilități de strategie pentru marca, pentru a începe să creăm. Ne concentrăm pe conținut personalizat, specific afacerii tale, astfel încât să cunoaștem perspectiva dvs. este extrem de important pentru noi. Va trebui doar să răspunzi la câteva întrebări doar pentru a te asigura că suntem 100% gata să începem să creăm.

4.Aprobarea strategiei și a conținutului

O comunicare bună este esențială pentru Specialiștii nostri Social Media, astfel procesul de aprobare este esențial în parteneriatul nostru. Asigură-te că aprobi strategia, precum și textele și imaginile sau feedback-ul specific modificărilor dorite, astfel încât să putem pune totul în funcțiune. Nu îți faceți griji, vei primi momento-uri constante și poți rezerva o întâlnire cu Specialistul Social Media pentru interacțiuni mai directe.

5. Confidențialitate

Dacă dorești să vorbim cu clienții în numele companiei tale, anunțați-ne. Poți seta o adresă de e-mail doar pentru a o utiliza, pentru a reduce implicarea în timp ce crești calitatea serviciului nostru. În caz contrar, nu îți vom contacta niciodată clienții și veți avea acces deplin și control asupra materialelor trimise. Ești în cele din urmă responsabil pentru gestionarea întrebărilor, dar vom face întotdeauna tot posibilul pentru a te ajuta.

6. Enjoy

Viața este bună atunci când nu trebuie să îți faci griji cu privire la modul în care afacerea ta crește în online. Îți oferim ajutorul și lucrăm pentru tine, în timp ce tu ai mai mult timp să te concentrezi asupra afacerii tale. Ținem noi pasul cu noutățile digitale!
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/03/Artboard-–-11.png

Programează un call ????

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Întrebări la care avem deja răspunsul

1. Oferiți confidențialitate pentru pachetele de reseller?

Da. Îți livrăm materialele fără branding-ul nostru personal, sau le livrăm direct clienților tăi, sub brand-ul tău. În funcție de planul ales de tine, putem crea content social media, ad copy, servicii de copywriting și community management.

2. Cât de rapid poate fi planul meu pus în aplicare?

Trei zile lucrătoare, atât timp cât urmezi solicitările noastre de comunicare și răspunzi în aceeași zi la opiniile specialiștilor noștri. Suntem concentrați pe rezultate imediate, chiar din secunda în care achiziționezi planul care ți se potrivește.

4. Când pot programa un call?

Poți programa o întălnire înainte de a achiziționa planul de ads management dacă simți că ai nevoie să vorbești personal cu un Specialist Social Media sau pur și simplu dacă vrei să stăm de vorba. În calitate de client activ, vei avea 15 minute dedicate săptămânal cu specialistul tău SM pentru că vrem să ne asigurăm că avem o interacțiune umană constantă.

5. Folosiți automatizare și bots pentru crearea de conținut?

Folosim instrumente de cercetare și automatizare care ne ajută specialiștii să livreze materiale cât mai personalizate pe afacerea ta. În spatele articolelor pe care le vom scrie ne aflăm însă doar noi, pentru că suntem ferm convinși că ceea ce trebuie să fie citit de oameni trebuie și să fie scris de oameni, astfel încât să comunicăm direct către comunitatea ta, nu să livram articole standard de social media.

7. Pe ce platforme putem pune reclamele tale?

Principalele sunt Facebook, Instagram, Youtube și LinkedIn, dar suntem mai mult decât deschiși să îți extindem business-ul către alte rețele. Dă-ne un telefon pentru un plan personalizat.

https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/03/Artboard-–-24.png
https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/03/footer-logo.png

We believe the future of social media content is human! Our social genies are a mix of local writers &international marketing experts that work together to offer you the best digital presence! No bots involved, daily posting, consistent approach!

[email protected]

Connect

Keep up to date with the latest news and offers from Social Genio, simply subscribe with your email address.

bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image