fbpx
 

5 Idei de postări pentru social media în perioada sărbătorilor de iarnă

Prezența în social media a devenit un must pentru orice business, astfel că ea trebuie inclusă în planul tău de marketing pentru sărbători. 

Comunicarea pe platformele de socializare trebuie să fie constantă, de calitate și în trend, iar pentru că știm că inspirația nu vine ușor, ți-am pregătim mai jos o listă de idei pentru postările din perioada sărbătorilor de iarnă. 

 

1. Conținut cu tematica sărbătorilor de iarnă 

Ce înseamnă mai exact conținut cu tematică de sărbătoare? Îți răspundem noi: design și fotografii specifice iernii sau subiecte și teme potrivite pentru sezon. 

Dacă ai produse pe care dorești să le promovezi în această perioadă, asigură-te că sunt pentru sezonul friguros. De exemplu, dacă printre produsele tale se enumeră și creme pentru protecție solară, te sfătuim să nu le împingi printre postările de sărbători 

De asemenea, poți integra în calendarul tău de postări pentru sărbători urările specifice, facts legate de sărbători sau mesaje pline de optimism și good vibes. 

Social Media

 

2. Ghid pentru cadouri 

Ce face toată lumea înainte și în perioada sărbătorilor? Se gândește ce cadouri să achiziționeze pentru cei apropiați și nu numai. 

Ce i-ar ajuta pe urmăritorii tăi în acest sens? Un ghid care să îi inspire să dăruiască cadourile perfecte. Poți integra în acest ghid produsele pe care vrei să le promovezi, detaliile despre acestea șau beneficii pe care le aduc consumatorilor. 

social media

 

3. Giveaways, concursuri sau promoții 

Perioada sărbătorilor înseamnă a dărui, așa că dăruiește și tu prin intermediul paginilor tale de social media, cadouri către urmăritorii tăi. Folosește aceste postări ca un instrument pentru a crește reach-ul și engament-ul paginilor tale de social media, dar cel mai important aspect este acela că vei arăta aprecierea pe care o porți urmăritorilor tăi. 

social media

 

4. Retrospectiva anului 

Poți opta pentru postări cu conținut despre brand-ul tău. Fă o retrospectivă a anului trecut din punct de vedere al business-ului. Ce a însemnat pentru afacerea ta 2022? Ce obiective ți-ai setat și ce rezultate ai avut.  

Fă o analiză și arată activitățile pe care le-a întreprins afacerea ta pe parcursul anului sau obiectivele pe care le-a atins. Prin acest tip de postare vei transmite transparență urmăritorilor tăi și le vei da un boost de încredere. 

social media

 

5. Rezoluții pentru noul an 

Postările cu rezoluții sunt veșnice. De ce spune acest lucru? Pentru că sunt importante, ne dau speranță, ne împing să setăm obiective noi, să ne dezvoltăm și să realizăm și mai multe în următorul an.  

Poți opta pentru postare în care să menționezi rezoluțiile pe care le setezi tu pentru companie sau poți opta pentru o postare interactivă care să îi facă pe urmăritorii tăi să împărtășească rezoluțiile lor. 

Perioada sărbătorilor este cea mai frumoasă perioadă din an, dar este și perioada în care urmăritorii rețelelor de socializare vor conținut special, cadouri unice și postări tematice. Profită de cele menționate și valorifică-ți business-ul prin postări #intrend! 

 

Îți dorești să fii prezent pe rețelele de socializare cu afacerea ta, însă nu ai timp și nu dispui de conținut creativ și actual?   

Înțelegem perfect ce te poate împiedica să fii vizibil în mediul online, de aceea, am creat platforma Social Genio care te ajută să te conectezi cu specialiști în social media, iar ei să te ajute să ai 50 de ore în plus pe lună!  

Nu, nu suntem magicieni, doar că misiunea noastră este să oferim conținut de calitate pentru brand-ul tău, în timp ce tu te ocupi de celelalte aspecte ale business-ului. A win-win situation, right?  

Plan de postări în social media, ads management, community management, copywriting sau articole? Ce ți se potrivește cel mai bine?  

  

Pentru fiecare serviciu, am pregătit pentru tine pachete diverse, la îndemâna fiecărui antreprenor! Take a look! ? 

https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/03/footer-logo.png

We believe the future of social media content is human! Our social genies are a mix of local writers &international marketing experts that work together to offer you the best digital presence! No bots involved, daily posting, consistent approach!

[email protected]

Connect

Keep up to date with the latest news and offers from Social Genio, simply subscribe with your email address.

bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image