fbpx
 

De ce este important să fii prezent cu business-ul tău în social media?

Poate că ai auzit de multe ori faptul că prezența în social media poate fi o oportunitate excelentă pentru business-ul tău. Într-adevăr, comunicarea de astăzi s-a transformat datorită rețelelor sociale.  

De ce? Pentru că este în interesul oricărui business să fie prezent pe social media și să profite de avantajele cunoașterii tuturor celor mai noi tool-uri care îi permit să se afirme în online. 

 

Totuși, încă nu ești convins că ar trebui să alegi servicii de social media sau marketing? Iată 5 beneficii pe care ar trebui să le iei în considerare:

1. Construiești relații.

Rețelele sociale sunt folosite pentru mai mult decât interacțiunea brand-client. De fapt, scopul fundamental al social media este de a aduce oamenii împreună. Sunt milioane de oameni care folosesc platformele de social media. Este o oportunitate grozavă pentru afacerea ta de a ajunge la un număr mare de persoane care sunt interesate de produse sau servicii asemănătoare cu ceea ce vinzi tu. 

2. Împărtășește-ți expertiza.

Rețelele de socializare îți oferă ocazia de a vorbi despre ceea ce știi să faci și pentru ce vrei să fii cunoscut. Împărtășirea experienței tale va atrage potențiale conexiuni cu clienții. Dacă vei publica conținut pe subiecte despre care știi multe, poți începe să îți construiești credibilitatea.

3. Crești vizibilitatea ta și a business-ului tău.

Dacă petreci timp concentrându-te pe expertiza ta, gestionând în mod constant canalele de socializare, atunci ai potențialul de a-ți crește vizibilitatea și chiar de a deveni un lider în domeniul tău. Conținutul bun este distribuit, așa că dacă postezi constant conținut de calitate, cu cât sunt mai mulți oameni care îl distribuie, cu atât îl văd mai mulți. 

De asemenea, trebuie să interacționezi și cu alte persoane. Urmărirea oamenilor și interacțiunea cu aceștia pe rețelele de socializare va contribui la construirea de relații  și te va ajuta să îți crești popularitatea.

4. Creezi conținut viral.

Poate cel mai mare avantaj al rețelelor sociale este capacitatea de a obține ajutor de la urmăritorii tăi. Oamenilor le place să împărtășească lucruri în pe conturile lor, de la fotografii și rețete până la articole interesante și oferte foarte bune. 

Spre deosebire de alte forme de marketing pe internet, cum ar fi reclamele plătite, conținutul din social media este adesea distribuit.

5. E gratis să îți faci cont pe social media.

Un alt avantaj important este faptul că pornirea în lumea online este complet gratuită. Nicio platformă nu are taxe de înregistrare, așa că singura investiție pe care va trebui să o faci este sub formă de timp. 

 

Încă nu ești convins? Bine, iată alte 5 beneficii bonus! ? 

  1. Ai o legătură directă cu publicul tău. 
  2. Ai acces la servicii de publicitate plătită. 
  3. Generezi trafic către site-ul afacerii tale. 
  4. Îți poți evalua performanța. 
  5. Poți descoperi informații valoroase despre public și brand (insights). 

 

Îți dorești să fii prezent pe rețelele de socializare cu afacerea ta, însă nu ai timp și nu dispui de conținut creativ și actual?  

Înțelegem perfect ce te poate împiedica să fii vizibil în mediul online, de aceea, am creat platforma Social Genio care te ajută să te conectezi cu specialiști în social media, iar ei să te ajute să ai 50 de ore în plus pe lună! 

Nu, nu suntem magicieni, doar că misiunea noastră este să oferim conținut de calitate pentru brand-ul tău, în timp ce tu te ocupi de celelalte aspecte ale business-ului. A win-win situation, right? 

Plan de postări în social media, ads management, community management, copywriting sau articole? Ce ți se potrivește cel mai bine? 

 

Pentru fiecare serviciu, am pregătit pentru tine pachete diverse, la îndemâna fiecărui antreprenor! Take a look! ?

socialmedia, onlinepresence, business, marketing, online

Ți-a fost de ajutor articolul nostru? 

Atunci hai să ne cunoaștem! Programează chiar AICI un DEMO CALL și începe călătoria ta în lumea virtuală! 

 

https://socialgenio.com/wp-content/uploads/2021/03/footer-logo.png

We believe the future of social media content is human! Our social genies are a mix of local writers &international marketing experts that work together to offer you the best digital presence! No bots involved, daily posting, consistent approach!

[email protected]

Connect

Keep up to date with the latest news and offers from Social Genio, simply subscribe with your email address.

bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image